'

Jun 18
REGIO - Het aantal failliet verklaarde bedrijven is gedaald. In mei 2018 zijn er 10 bedrijven minder failliet verklaard dan in april, meldt het CBS. De meeste faillissementen in mei zijn uitgesproken in de handel.

Ga door met lezen van "Aantal faillissementen daalt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
DE WIJK - Harmonieorkest van Koninklijke muziekvereniging Apollo de Wijk behaalt 86 punten tijdens het muziekfestival op Borkum. Zaterdag 16 juni stapten de leden van het harmonieorkest Apollo en een aantal supporters waaronder wethouder Mirjam Pauwels al vroeg in de bus om zich klaar te maken voor een muzikale dag op het Duitse Waddeneiland Borkum. Op dit eiland werd door de muziekbond Groningen en Drenthe een muziekfestival georganiseerd.

Ga door met lezen van "Apollo behaalt 86 punten tijdens muziekfestival op Borkum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
REGIO - De dames van de Soroptimistclub Meppel e.o. gaan de catwalk op. Op donderdag 28 juni zijn zij de mannequins die in De Havixhorst kleding gaan showen. Het gaat om sale & outletitems én de herfst/wintercollectie van HB Mode uit Ommen. Daarnaast showt Belle Lingerie uit Meppel haar zomercollectie. De reden dat de dames in én uit de kleren gaan, is het goede doel. De opbrengst van de avond komt namelijk ten goede aan Taalpunt Meppel. Dit is in 2018 het project dat door de leden wordt ondersteund.

Ga door met lezen van "Soroptimistclub Meppel verzorgt unieke modeshow in Havixhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
DE WIJK - Zaterdag 16 juni was weer een bijzonder moment in de club geschiedenis van korfbalvereniging RoReKo. Op het sportcomplex aan de Wiltenweg werd tijdens de jaarlijkse RoReKo-Unicef familiedag de overeenkomst met Unicef getekend en daarmee voor de komende vier jaren verlengd. De samenwerking wordt zowel door bestuur en leden, maar ook sponsoren bijzonder gewaardeerd. Een deel van de sponsorbijdragen komt namelijk ten goede aan dit kinderfonds.

Ga door met lezen van "RoReKo in actie voor Unicef"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
DRENTHE - Twee Drentse bands mogen 30 juni spelen op het Duitse festival Packhalle Open Air 2018. Het festival aan de Schützenplatz in Sögel is uitgegroeid tot het festival voor nieuwe veelbelovende rockbans uit de regio Emsland. De bands Sorry John en Uhgah Wugah! spelen er elk een set van 40 minuten. De bands mogen in Duitsland spelen vanwege de warme connecties die Stichting Kunst & Cultuur heeft met de organisatie.

Ga door met lezen van "Drentse acts op Packhalle Open Air 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
DE WIJK - De 2e Motoravondvierdaagse is inmiddels een feit en we kijken terug op een zeer gezellig en goed bezocht evenement. Het exacte aantal deelnemers is nog niet boven water maar gemiddeld lag het per avond rond de 60! Ondanks het wat mindere weer op donderdag waren er bij de MC de Gasschoeve ook nog tegen de 50 deelnemers.


Ga door met lezen van "Antrappers actie voor ALS"

Geplaatst door B S

Tweet This!