'

Jun 20
BERGHUIZEN - Op zondag 24 juni wordt er weer een mooie speciale dienst georganiseerd in de Geref. kerk van Berghuizen te Ruinerwold met als thema 'Storm'. De kerkdienst start om 09.30 uur met koffie/thee of fris. Aansluitend zal de dienst plaatsvinden. Dominee J. Muis zal voorgaan in deze dienst, met als muzikale medewerking 'De Huisband' uit Alteveer/Kerkenveld.Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 20
REGIO - Geef paupers een naam en help mee de voorouders van meer dan een miljoen Nederlanders online vindbaar te maken

Ga door met lezen van "Familie van je?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 20
RUINERWOLD - Voor komend seizoen (2018-2019) heeft de KIOS selectie versterking gevonden in de naam van Henk-mart van der Wal. De 20-jarige Henk-mart komt over van korfbalverenging Koru uit Uffelte. Hij speelde daar afgelopen seizoenen in het vlaggenschip, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen is geworden in de zaal als op het veld in de 3e klasse. “Een super prestatie van ons”, aldus Henk-mart. “Maar om mij nog verder te kunnen ontwikkelen wil ik graag in een selectie spelen op een hoger niveau’’.Ga door met lezen van "Henk-mart van der Wal komt KIOS versterken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 20
Originele oplossing voor wateroverlast scoort hoog in prestigieuze wedstrijd

HOOGEVEEN – Derdejaarsstudenten Engineering van het Alfa-college uit Hoogeveen hebben de tweede prijs behaald tijdens de grote finale van de landelijke Vakkanjer Challenge. In de Werkspoorkathedraal in Utrecht presenteerden de mbo’ers hun oplossingen voor wateroverlast aan opdrachtgever de Unie van Waterschappen.

Ga door met lezen van "Topprestatie techniekstudenten Alfa-college tijdens Vakkanjer Challenge"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 20
DRENTHE - Voor Joke Frima is de natuur het uitgangspunt van haar visuele waarnemingen, waarbij goed kijken en analyseren belangrijk zijn. Vooral de rijke plantenwereld inspireert haar tot het maken van haar schilderijen. In de opeenvolgende seizoenen vindt Frima telkens verschillende verschijningsvormen waardoor ze de onderwerpen die zij schildert steeds weer als nieuw ervaart. Van 1 juli tot en met 28 oktober 2018 toont het Drents Museum onder de titel 'Flora' 40 schilderijen en tekeningen van Frima.

Ga door met lezen van "Het werk van Joke Frima is een ode aan de natuur "

Geplaatst door B S

Tweet This!