'

Jun 21
Wat op Ameland gebeurt.....Blijft op Ameland!

RUINERWOLD - Het vierde elftal van VVR heeft het voetbalseizoen succesvol afgesloten met een weekend op Ameland. Dankzij de goede voorbereiding van Geert, Jeroen, Paul en Erik en de aanwezigheid van de sponsors Bert Otten en Addo Pauwels werd het een zeer geslaagd weekend met mooi weer, veel plezier, meer dan genoeg drinken, lekker eten, een sportieve wedstrijd tegen Amelandia, spoed cursus Fries en nog veel meer om op te noemen.Ga door met lezen van "Vierde elftal VVR sluit af op Ameland "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 21
DE WIJK - Op 22 juni zullen de deuren helaas sluiten van Doomijn Postweg de Wijk. Na jaren de opvang hier te hebben gehad, moet deze door de terugloop van het aantal kinderen sluiten. Om dit niet zomaar voorbij te laten gaan, organiseert de Oudercommissie nog eenmaal een feestje voor alle leidsters, kinderen van de peuterspeelzaal, bso en kinderopvang. Ook kinderen die vroeger op de locatie met veel plezier hebben gezeten, en alle ouders zijn welkom op dit feestje! Komt allen op 21 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur! We maken er nog een keer een feestje van!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 21
DRENTHE - In januari 1965 meldde grasmaaimachineslijper Tjerk Vermaning een archeologische vondst die hem in één klap de bekendste amateurarcheoloog van Nederland maakte. Het ging daarbij om werktuigen die circa 50.000 jaar geleden door Neanderthalers gemaakt zouden zijn. Deze vondst was het begin van een geruchtmakende periode in de Nederlandse archeologie.

Ga door met lezen van "‘De Zaak Vermaning’ vanaf 8 juli te zien in het Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 21
ECHTEN - U bent uitgenodigd voor de inloopavond op woensdag 4 juli van 18.00 tot 20.00 uur over het Beleeffietspad van Echten naar Ruinen. De inloopavond is in de voormalige boswachterij van Staatsbosbeheer, Ruinerweg 7, Echten. Hou voor meer informatie deze site en/of De Wolder Courant van woensdag 27 juni 2018 de gaten.

Geplaatst door B S

Tweet This!