'

Jun 22

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 22
RUINERWOLD - Gaat Japan het WK winnen? Kroegbaas Sjaak van der Sterre van café Centraal uit Ruinerwold denkt van wel. En niets is onmogelijk natuurlijk, want de ploeg staat bovenaan in poule in groep H. komende zondag speelt Japan de tweede wedstrijd tegen Senegal om 17.00 uur. En daarom worden er lekkere Japanse hapjes en drankjes geserveerd tijdens de wedstrijd. Deze worden gemaakt door Japans restaurant Sakura Mura uit Meppel. De wedstrijd is live te volgen in het café.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 22
OOSTEINDE – Buurtvereniging Oosteinde organiseert voor de 67e keer het Zomerfeest in Oosteinde. Vanaf vandaag, vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni is er een afwisselend programma voor jong en oud. Het thema dit jaar is Het Wilde Westen van Eastend.

Ga door met lezen van "Oosteinde gaat feest vieren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 22
DE WIJK - Komende zaterdag 23 juni treedt de jeugdslagwerkgroep van het Slagwerkensemble van Apollo op tijdens het Van DedemFestival in Dedemsvaart. Al geruime tijd is de groep enthousiast bezig en ook nu weer is het gezegde “Wie de jeugd heeft….” weer van toepassing. Enkele leden zijn nog maar een korte periode bezig, maar het plezier straalt er bij de jeugdige slagwerkers vanaf!

Ga door met lezen van "Jeugdslagwerkgroep SWE Apollo trapt drukke periode af!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 22

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 22
DE WOLDEN - In het kader van de Spannende Boekenweken werd Marcella Kleine, lokale schrijfster, uitgenodigd door de Bibliotheken van de Wolden, Westerveld en Meppel voor een interactieve lezing. Marcella werkt als vertrouwenspersoon in een instelling voor psychiatrie en justitie. In haar laatste boek Binnenwereld legt ze een link naar haar werk.

Ga door met lezen van "Schrijfwedstrijd voor leden en niet-leden bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 22
DE STAPEL - Wil je meer weten over de geschiedenis van het Reestdal? Kom dan naar de interessante en tot de verbeelding sprekende lezing over de geschiedenis van (de bruggen over) de grensrivier tussen Overijssel en Drenthe. Dit is op zondag 24 juni 2018 om 14.00 uur in het bezoekerscentrum ‘t Ende van het Drents Landschap in de Stapel (bij de Wijk).Ga door met lezen van "Presentatie bruggen over de Reest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 22
ZUIDWOLDE - Naast het gemeentehuis in Zuidwolde is sinds jaar en dag een politiesteunpunt gevestigd. Dit steunpunt, aan de Schoolstraat, is op dit moment op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur geopend. Vanaf 1 juli 2018 verhuist het steunpunt naar het gemeentehuis. Inwoners zijn dan, tijdens de openingstijden van de gemeentewinkel, van harte welkom: maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 13.30 uur en op woensdag van 08.30 tot 13.30 uur en van 18.00 tot 20.00 uur.

Ga door met lezen van "Politiesteunpunt Zuidwolde verhuist naar gemeentehuis"

Geplaatst door B S

Tweet This!