'

Jun 25
RUINERWOLD – De Lummeldagen in Ruinerwold zijn dit jaar op zondag 1 juli. Het betreft hier een gratis te bezoeken eendags, no nonsens doe-het-zelf festival voor jong en oud. De naam zegt het al, wilt u lekker lummelen of luieren op een kleedje of in een hangmat dan kan dat gewoon. De locatie is dit jaar wederom op het land van Roelof Dekker aan Boerpad in Ruinerwold.


Piet Paulusma was vorig jaar aanwezig op de Lummeldagen

Ga door met lezen van "Lummeldagen op zondag 1 juli"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 25
RUINEN - Woensdagavond 4 juli organiseert de werkgroep ‘Beleef-fietspad Echten-Ruinen’ een inloopavond. Op deze avond presenteert de werkgroep het voorlopig ontwerp en de deelplannen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 18.00 en 20.00 uur in het voormalige kantoor van Staatsbosbeheer (Ruinerweg 7, Echten).

Ga door met lezen van "Inloopavond Beleef-fietspad Echten-Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 25

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 25
DE WIJK - Wil jij zwemmen als een echte zeemeermin? Doe dan mee aan onze lessen. Vanaf donderdag 28 juni kun je vijf lessen volgen. In de lessen zwem je in een zeemeerminnenpak en leer je heel sierlijk door het water te bewegen.

Wanneer: donderdag om 19.00 uur (vanaf 28 juni)
Hoe vaak: 5 lessen
Wat kost het: € 50
Minimale eis: Je hebt zwemdiploma B
Meedoen? Stuur een mail met je naam en geboortedatum naar info@zwembaddeslenken.nl ovv zeemeermin.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 25
ZUIDWOLDE - Na een zeer drukbezochte eerste voorstelling van popkoor Just Fun en rockband Dirty Dog staat op zondag 8 juli de tweede voorstelling van Theaterkuil De Falieberg op het programma. Groningse zangers en gitaristen Martin Korthuis en Eddo Pol brengen in een mooie muzikale chemie hun eigen liedjes ten gehore. Ze treden op om 14.00 en om 15.30 uur.

Ga door met lezen van "Groninger muziek in Theaterkuil De Falieberg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 25
OOSTEINDE - Meer info over het programma: www.bvoosteinde.nl

Ga door met lezen van "Uitslagen Zomerfeest Oosteinde 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!