'

Jun 30
HOOGEVEEN – De brandweer van Hoogeveen is van vrijdag op zaterdag weer uitgerukt naar een autobrand, dit keer op een carpoolplaats aan de Weg om de Oost. Hoogeveen heeft al jaren te maken met een verhoogd aantal autobranden waar van de oorzaak vaak verdacht is. Ook dit weekend was het weer raak. De brandweer heeft de brand geblust. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 30
RUINEN - Woensdagavond 4 juli organiseert de werkgroep ‘Beleef-fietspad Echten-Ruinen’ een inloopavond. Op deze avond presenteert de werkgroep het voorlopig ontwerp en de deelplannen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 18.00 en 20.00 uur in het voormalige kantoor van Staatsbosbeheer (Ruinerweg 7, Echten).

Ga door met lezen van "Inloopavond Beleef-fietspad Echten-Ruinen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 30
DE WIJK - Dinsdagavond 3 juli organiseert Stichting Welzijn de Wolden de Grote Ketenoefening bij de brandweerkazerne in de Wijk. Voor alle jongerenketen die zijn aangesloten bij het ketenbeleid in gemeente De Wolden (Keten United) is een jaarlijkse alcoholvoorlichting verplicht. Dit jaar wordt deze voorlichting uitgebreid met workshops en diverse activiteiten.

Ga door met lezen van "Welzijn De Wolden organiseert Grote Ketenoefening "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 30
MEPPEL - Met de heropening van de verbouwde Aldi en de tijdelijke invulling van ook het laatste pand met Tasty Tea, is Winkelcentrum Koedijkslanden klaar om het 1-jarig bestaan op zaterdag 7 juli groots te vieren. Tijdens het Koedijkslanden Festival worden bezoekers tussen 10 en 17 uur getrakteerd op gezellige muziek van o.a. de Meppeler Muiters, een Mini Braderie, kinderrommelmarkt en demonstraties van Team Ketû van Circus Okidoki.

Ga door met lezen van "Winkelcentrum Koedijkslanden viert 1-jarig bestaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!