'

Jul 1
DE WOLDEN - 80 kinderen die om verschillende redenen niet op vakantie gaan deze zomer mogen een week lang genieten van sport en cultuur activiteiten op het Bentinckspark in Hoogeveen. Het sport- en cultuurkamp is een mooie samenwerking van de beweegcoaches uit Westerveld, de jongerenwerkers van Welzijn de Wolden en de sportfunctionarissen van Hoogeveen en De Wolden. De organisatie wordt ondersteund door een grote groep vrijwilligers. Met zijn allen zetten wij ons in om de kinderen een week lang onbezorgd te laten genieten.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
ZUIDWOLDE - Op woensdag 4 juli vindt er een gratis E-bike voorlichting plaats in de N. Wessels Boer hal in Zuidwolde. Tijdens deze ochtend komt u meer te weten over het veilig gebruik van de E-bike. Ook gaat u zelf oefenen om veilig op de E-bike op weg te gaan.


foto: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Ga veilig op weg met de E-bike "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
Terug naar de nostalgie van de jaren ’50 en ’60

DRENTHE - In het Drents Archief draait in de maanden juli en augustus een gratis film met de mooiste beelden uit de Drentse dorpsfilms. De films, traditioneel geschoten in de jaren ‘50 en ‘60, zorgen voor een feest van herkenning. Het platteland maakte in die tijd grote veranderingen door, wat duidelijk te zien is aan de komst van de tractor, de mechanisatie van de landbouw en de eerste nieuwbouwwijken.

Ga door met lezen van "Film ‘De Gouden Jaren’ in het Drents Archief"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
BERGHUIZEN - Wil je weten hoe het voelt om op een trompet te blazen? Lijkt het je leuk eens een saxofoon uit te proberen? Wil je eens testen of jij geluid uit een trombone krijgt? Of zou je eens flink tekeer willen gaan op een drumstel?

Ga door met lezen van "Muziekfeest in Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
RUINERWOLD - Bij voldoende belangstelling organiseert de Tuinkring Ruinerwold op zaterdag 14 juli Voor leden en belangstellenden een bezoek aan de Tuinen van Ruim Zicht en kunstatelier Articus in Wijhe en de tuin van Nynke Atsma in Luttenberg.

Ga door met lezen van "Excursie Tuinkring Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
DRENTHE - Op donderdag 28 juni jl. heeft het Algemeen Bestuur van het Recreatieschap Drenthe een nieuwe voorzitter gekozen. Tijdens de vergadering werd Eric van Oosterhout bedankt en droeg hij de voorzittershamer over aan Jan ten Kate.

Plan Dunningen 2 (2)A
Jan ten Kate hier op een archieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Jan ten Kate nieuwe voorzitter Recreatieschap Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
Voetbalseizoen 2018-2019

KOEKANGE/DE WIJK - Enkele weken geleden zijn de teams (JO17 en JO19) van Vitesse ’63 en WIJC voor het eerst samengekomen en zijn er een aantal onderlinge wedstrijden gespeeld. Er is een beeld ontstaan van de indeling, waarbij de insteek is geweest om ieder met plezier op z’n eigen niveau te laten voetballen. De teamcoördinatoren van Vitesse ’63 en WIJC zijn in overleg met huidige en nieuwe trainers en leiders tot de nieuwe concept indelingen gekomen.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Teamindeling Jeugd JO17 en JO19 Vitesse ’63 en WIJC"

Geplaatst door B S

Tweet This!