'

Jul 3

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
HOOGEVEEN – De locaties van het Alfa-college in Hoogeveen, aan de Voltastraat aan de Stroom (KARgo!) krijgen vanaf 1 augustus een rookvrij schoolterrein. De school geeft hiermee het gezonde voorbeeld voor studenten en medewerkers. Maandag werd op ludieke manier de rook-abri op het plein aan de Voltastraat met rood-wit lint alvast gesloten, als voorbereiding op de maatregel die na de zomervakantie in gaat.

Ga door met lezen van "Alfa-college na de zomervakantie rookvrij "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
REGIO - Ben jij een racemonster en deins je niet terug van grote hoogtes? Is jouw maag daarnaast bestand tegen snelheid, gekke wendingen en loopings? Lees dan snel verder! Mogelijk heeft Uitmetkorting.nl een droomvacature voor jou. Uitmetkorting.nl is namelijk voor het zesde jaar op rij, op zoek naar kandidaten die achtbanen willen testen!

Ga door met lezen van "Achtbaantester gezocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
à la carte carte dineren op 55 meter hoogte

REGIO - Het welbekende restaurant La Tour op 55 meter hoogte in ‘De Koperen Hoogte’ aan de A28 krijgt een make-over. Vanaf 7 juli maakt het verassingsmenu plaats voor een nieuw à la carte concept. Bedrijfsleider Dennis Kronenberg ziet het helemaal zitten. ‘We gaan er helemaal een nieuwe draai aan geven.


Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Koperen Hoogte geeft nieuwe draai aan toprestaurant"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
in de vier Bibliotheken in gemeente De Wolden

DE WOLDEN - De Bibliotheken in de gemeente de Wolden gaan zomerverrassingstassen maken voor kinderen van 6 tot 13 jaar. Dat gaat als volgt te werk: kinderen kunnen in hun bibliotheek een formulier invullen; er wordt dan gevraagd aan te kruisen wat hen aanspreekt.

Ga door met lezen van "Zomerverrassingstas voor kinderen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
RUINERWOLD - Voor de 150 vrijwilligers van de Oldtimerdag worden een tweetal instructieavonden georganiseerd. Woensdagavond 4 juli, 19.30 in het Buddingehof, zal in het teken staan van de kennismaking, voortgang en ontmoeting. Een informatieve en gezellige bijeenkomst. Een avond waar doorgaans 100 vrijwilligers aan deel nemen.

oldtimerdag overleg1

Ga door met lezen van "Oldtimerdag zoekt vrijwilligers "

Geplaatst door B S

Tweet This!