'

Jul 4
DE WIJK - Tijdens de feestweek in De Wijk wordt op donderdag 5 juli de befaamde Wiekloop voor de 22e keer georganiseerd door de Reestrunners en de Oranjevereniging De Wijk. Het parcours gaat grotendeels door landgoed Dickninge gaat. Wel is er een kleine aanpassing i.v.m. reconstructie van Dorpsstraat. Deze prestatie-hardloopwedstrijd wordt voorafgegaan door drie wedstrijden speciaal georganiseerd voor kinderen.

Wiekloop 2016 (4)A

Ga door met lezen van "Inschrijven voor Coop Wiekloop "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 4
DE WIJK - Na het daverende succes van vorig jaar, zal ook dit jaar de vrijdagavond van het Wieker feest in het teken staan van het motto ‘Veur Wiekers, met Wiekers en deur Wiekers’. En dat De Wijk vele getalenteerde muzikanten en bandjes heeft is inmiddels ook wel bekend.

Ga door met lezen van "Vrienden van de Wiek Live druk met repeteren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 4
BERGHUIZEN - Zaterdag 30 juni is de fanfare van de Christelijke muziekvereniging de Bergklanken uit Ruinerwold afgereisd naar het Duitse Rastede. In Rastede werd afgelopen weekend voor de 63e keer de ‘Internationale Rasteder Musiktage’ gehouden.

Ga door met lezen van "De Bergklanken klinken in Rastede"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 4
DE WIJK - Mondharmonicaclub het Reestdal is dringend op zoek naar nieuwe leden. Het groepje is door ouderdom en overlijden van een aantal leden behoorlijk uitgedund. Onder leiding van dirigente Ina Zuidema wordt er iedere dinsdagmorgen vanaf 09.30 uur enthousiast gerepeteerd bij café de Wiekslag in De Wijk.


Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Mondharmonicaclub het Reestdal kan nieuwe leden gebruiken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 4
RUINEN - Vrijdag 6 juli 2018 om 15.00 uur start de bouw van de appartementen op de voormalige SNS-locatie in Ruinen. Wethouder Jan ten Kate zal hier het startsein voor geven.

Ga door met lezen van "Start bouw appartementen"

Geplaatst door B S

Tweet This!