'

Jul 5
DE WIJK - Jef Poelman van HAC 63 uit Hoogeveen is donderdagavond de grote winnaar geworden van de Wiekloop. Op de hielen gezeten door Ploeggenoot Erik Akkerman, vorig jaar nog winnaar in De Wijk. Saskia Schutte was de snelste op de 10 km bij de dames. Erik Leusink won de 5 km al was hij helemaal niet topfit zo gaf hij toe aan speaker Henk Borgmeijer.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Coop Wiekloop valt ten prooi aan Jef Poelman"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 5
RUINEN - Op zaterdag 7 juli 2018 is het echtpaar Van der Zee-Brinks 65 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op zaterdag 7 juli 2018. Het echtpaar woont aan de Torenakker in Ruinen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 5
DRENTHE - Op zondag 8 juli – de openingsdag van de tentoonstelling De Zaak Vermaning - organiseren het Drents Museum en PeerGrouP Locatietheater Noord-Nederland in de Gouverneurstuin van Assen Expeditie Steentijd. Een dag vol activiteiten, met workshops stenen bewerken, optredens van de band Heksenhamer, kunstwerken maken van stenen en nog veel meer!

Ga door met lezen van "Familiefestival 'Expeditie Steentijd' in Gouverneurstuin "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 5
ZUIDWOLDE - De stichting Boerderijen fietstocht “maar dan anders” uit Zuidwolde organiseert op 1 augustus 2018 voor de 5de keer een prachtige fietstocht door de omgeving. Een fietstocht, waarvoor de laatste jaren niet alleen boerderijen maar ook andere bedrijven hun deuren open hebben gezet en men graag en met trots uitleg willen geven over hun bedrijf.

Ga door met lezen van "Boerderijen fietstocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 5
DE WIJK - Op 23 juni 2018 organiseerde WGV de jaarlijkse clubkampioenschappen. In de ochtend streden vele turnsters in verschillende categorieën om de medailles. Ook de kleuters lieten, allen in prachtige pakjes, zien wat zij in de lessen geleerd hebben. De deelnemers turnden allemaal erg strakke oefeningen. Na de bekendmaking van de medaillewinnaars werd de clubkampioen turnen 2018 bekend gemaakt, en het was Hilleen Kip die de beker in ontvangst mocht nemen!


Ga door met lezen van "Geslaagde WGV uitvoering"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 5
‘Zorg met Aandacht’

DE WIJK - Aiki bewust bewegen is een Oosterse bewegingsvorm die is gericht op onderhoud en ontwikkeling van de mentale en fysieke gezondheid van de mens. Het is een bewegingsleer die bestaat uit gezondheidsoefeningen waarbij, balans, aandacht adem en energie een belangrijke rol spelen.

Ga door met lezen van "Pilot Aiki Health in de locatie Dunninghe"

Geplaatst door B S

Tweet This!