'

Jul 6
MEPPEL – In Meppel is het arrestatieteam vrijdagochtend een loods aan de Scherpemaat binnen gevallen. Het is nog onbekend wat de reden voor deze inval is. Ook is het nog niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht. De politie doen momenteel onderzoek in het pand. Volgens de politie heeft de inval te maken met een nog lopend onderzoek.


Foto: Arjan Tien www.112Fotografiemedia.nl

Ga door met lezen van "Arrestatieteam valt loods in Meppel binnen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 6
DE WIJK - De Wijk is klaar om feest gaan vieren. Hieronder het programma.

Vrijdagavond 6 juli De Vrienden van de Wiek Live! Aansluitend kan je lekker uit je dak gaan met Feest DJ Roelof!
Zaterdagochtend 7 juli De traditionele optocht Versierde wagens, groepen en individuen trekken door het dorp onder begeleiding van Apollo.
Zaterdagavond 7 juli Muziek van KaramBAM! Deze Partyband zorgt dat je niet stil kunt blijven staan, de voetjes gaan zeker van de vloer!
Zondagmiddag 8 juli Zeskamp (buiten) & The Shelby’s & Feest DJ Roelof Ludieke zeskamp met waanzinnige spellen. Vanaf 16.00 uur afsluiten met The Shelby’s en Feest DJ Roelof!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 6
RUINERWOLD - TC ’t Wold en VCR Ruinerwold organiseren op zaterdag 14 juli gezamenlijk een nieuw evenement onder de noemer ‘Beach Event Ruinerwold’. Op deze dag wordt zowel het traditionele beach tennis als het beachvolleybal toernooi gehouden, maar deze keer op dezelfde dag en op dezelfde locatie. De tennis- en volleybalvereniging slaan dit jaar dus de handen ineen.

Ga door met lezen van "Beach tennis en beachvolleybal op 1 locatie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 6
RUINERWOLD - Op zondag 8 juli zal evangelist Frans Verkade afscheid nemen als voorganger van de Kapelgemeente te Ruinerwold. Om 10.00 uur is er een dienst in de Hervormde Kerk op Blijdenstein. Er wordt teruggekeken op ruim achttien jaren trouwe dienst. In dankbaarheid vieren we de periode dat Frans werkzaam mocht zijn voor

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 6
ZUIDWOLDE - Zondagmiddag 15 juli houdt gospelkoor El Jakim haar jaarlijkse seizoen afsluiting, dit keer met een 'soepconcert'. Op de boerderijcamping Achter ’t Koeienpad aan de Nolderweg 7 in Linde verzorgt het Zuidwoldiger gospelkoor een gevarieerd optreden met Nederlandse en Engelstalige nummers.

Ga door met lezen van "Gospelkoor El Jakim sluit seizoen af met ‘soepconcert’"

Geplaatst door B S

Tweet This!