'

Jul 7
DE WIJK - Het was vrijdagavond de avond voor de Vrienden van De Wiek live. Deze gelegenheidsband bestaande uit Wiekers speelde de sterren van de hemel voor een volle tent, en uitzinnig publiek in De Wijk. Vanaf januari dit jaar werd er diverse keren gerepeteerd in wisselende samenstellingen.

Ga door met lezen van "Vrienden van De Wiek live zetten tent op de kop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 7
REGIO - Op 1 juli 2018 ging de wet VET (Versnelling Energie Transitie) in: de aansluitplicht van netbeheerders om woningen van een gasaansluiting te voorzien, vervalt. Vanaf 1 juli mogen er dus geen huizen met een gasaansluiting worden gebouwd. Alleen voor grootverbruikers geldt een uitzondering.

Ga door met lezen van "Verbod gasaansluiting nieuwbouwwoningen per 1 juli 2018 "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 7
RUINERWOLD - Het zomerkamp komt steeds dichterbij! We gaan al over een maand? Een kleine week vol plezier en gezelligheid! Heb jij je al opgegeven? Heb je je vriendjes en vriendinnetjes gevraagd om mee te gaan? Er is nog altijd ruimte voor kinderen van groep 3 t/m groep 8. Meld je snel aan via kampweek@gmail.com. Twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan contact op met Linda Nijmeijer (06-53415788). Het kamp is dit jaar van zaterdag 21 t/m donderdag 26 juli

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 7
DE WOLDEN - De gemeenten De Wolden en Hoogeveen bereiden samen een aanbesteding voor. Het gaat om de aanschaf, levering, RMA en afvoer van ICT hardware. De publicatie van de aanbesteding heeft plaatsgevonden op 18 juni 2018. De gemeenten willen een raamovereenkomst sluiten met één partij die verantwoordelijk wordt voor het leveren van ICT-hardware.

Ga door met lezen van "Aanbesteding ICT "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 7
RUINERWOLD - Het werd tijd voor nieuwe stoelen en tafels in de ontvangsthal. Hierdoor kunnen alle bezoekers daar weer een heerlijk kopje koffie of een consumptie nuttigen. Bent u in de buurt? Schroom dan niet en kom eens binnenlopen om het te bekijken. MFC Buddingehof is in ieder geval erg blij met de verandering.Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 7
DE WIJK - Zondagmiddag 15 juli zullen de tuinen van château-hotel De Havixhorst in het teken staan van de muziek, in het bijzonder van de koorzang. De organisatie en uitvoering van het muziekfeest ligt in de inmiddels vertrouwde handen van de mannen en de vrouwen van Wijker Kunst.

Summertime1

Ga door met lezen van "Wijker Kunst brengt “Summertime” op De Havixhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 7
RUINERWOLD - Wij zijn een kleinschalig team van 7 enthousiaste (wijk)verpleegkundigen die professionele verzorging en verpleging thuis leveren in Ruinerwold, Koekange, de Wijk, IJhorst en Ruinen. Iedere (wijk)verpleegkundige heeft een specifiek aandachtsgebied waarin zij zich heeft gespecialiseerd.

Ga door met lezen van "Welkom bij Buurtzorg Ruinerwold e.o."

Geplaatst door B S

Tweet This!