'

Jul 8
DE WOLDEN - Acht nieuwe initiatieven krijgen subsidie uit Initiatiefrijk De Wolden. Het college zet daarmee een bedrag in van € 151.156,-. Met de subsidieregeling Initiatiefrijk De Wolden ondersteunt de gemeenteraad initiatieven die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de gemeente.

Ga door met lezen van "Acht projecten ontvangen subsidie via Initiatiefrijk De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 8
DE WOLDEN - Sinds januari dit jaar heeft gemeente De Wolden een actieve cliëntraad Jeugd. Deze cliëntraad bestaat uit een groep ouders en andere betrokkenen die te maken hebben met jeugdhulp. De cliëntraad bestaat uit acht personen en vertegenwoordigers van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Ze komen maandelijks bij elkaar en praten over onderwerpen die zij zelf aandragen.

Ga door met lezen van "Woldense Cliëntraad Jeugd pakt van alles aan "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 8
DE WIJK - De Wijk heeft zaterdagmorgen genoten van een prachtige optocht waar aan vele wagen en individuelen aan meededen. Deze ging om 10.30 uur van start. Na afloop was de prijsuitreiking in de feesttent. De eerste prijs ging naar Het spookt in De Wijk.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 8
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 14 juli vindt in Zuidwolde het historische voertuigenevenement Kar Ga Door plaats. Bezoekers kunnen genieten van een bijzondere collectie met de hand voortgetrokken of getrapte handkarren, paardenrijtuigen, klassieke auto’s, vrachtwagens, tractoren, fietsen en kinderwagens.


Ga door met lezen van "Nostalgie tijdens Kar Ga Door op 14 juli"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 8
DE WIJK - De Historische Vereniging De Wijk - Koekange verzorgt historische wandelingen langs historische plaatsen in het dorp De Wijk en het prachtige Reestdal. Maak kennis met de verhalen achter het de kerk van IJhorst, Dickninge en Voorwijk.

Ga door met lezen van "Avondwandeling langs historische plaatsen in en rond de Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!