'

Jul 10
REGIO - Zondagmiddag 15 juli organiseert kindercircus Okidoki als afsluiting van het seizoen ‘Blue Sunday’. Een middag vol prachtige circusacts, hapjes en drankjes, een verloting en de voorstelling Blue Island. Deze voorstelling vertelt het verhaal over een sprookjesachtig eiland dat een onverwacht bezoek krijgt van gestrande reizigers .

Ga door met lezen van "Blue Sunday"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 10
DE WIJK - De Historische Vereniging De Wijk - Koekange verzorgt historische wandelingen langs historische plaatsen in het dorp De Wijk en het prachtige Reestdal. Maak kennis met de verhalen achter het de kerk van IJhorst, Dickninge en Voorwijk.

Ga door met lezen van "Avondwandeling langs historische plaatsen in en rond de Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 10
RUINEN - In de zomervakantie organiseert de Stichting Promotie Ruinen iedere woensdag een gezellig Brinkfestijn. Naast een grote markt op de Brink, is er volop vertier voor de kinderen, live muziek en een unieke fotostand, waar men in boerenklederdracht op de foto kan met vrienden of familie.Ga door met lezen van "Heerlijkheid Ruinen organiseert wekelijks Brinkfestijn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 10
DE WIJK - Vindt u het ook leuk om mee te proaten. We proaten over van alles, met een kop soep en een broodje. Waar: Ontmoetingscentrum de Havezate Dorpsstraat 78 De Wijk. Datum: 29 augustus. Tijd: 12.00 uur. Kosten: € 3.75. Opgeven kan tot 27 augustus bij het beheer tel: 0522 444200. Vakantie sluiting Ontmoetingscentrum de Havezate. We zijn gesloten van vrijdag 20 juli tot zondag 26 augustus.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 10
DE WOLDEN - Binnenkort begint in onze gemeente weer de Concours Hippique (CH) de Wolden. Het jaarlijkse paardensport evenement op het hoogste niveau. Ondernemersplatform De Wolden organiseert in samenwerking met gemeente De Wolden op woensdagmiddag 18 juli de netwerkbijeenkomst ‘Ondernemend De Wolden’. Dit jaar met als thema ‘Identiteit’. De houtloods van het Concours Hippique de Wolden vormt het prachtige decor van deze bijeenkomst.


Foto': Artizzl Media / Peter Nefkens

Ga door met lezen van "Ondernemersmiddag tijdens CH de Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 10
DE WIJK - Tijdens de Drentse Fietsvierdaagse staat het Vrouwenkoor Meander op vrijdag 27 juli aanstaande met een kraam bij de controlepost op het plein voor de molen in de Wijk. Vanaf 9.00 uur kunt u een kijkje komen nemen in de gezellige kraam van het koor.

Ga door met lezen van "Kom bij Meander in de Kraam!"

Geplaatst door B S

Tweet This!