'

Jul 11
DE WOLDEN - De gemeente De Wolden bestaat 20 jaar. Daarom is een fotowedstrijd georganiseerd en daarop zijn bijna 70 foto’s ingestuurd. “Een geweldig aantal”, volgens burgemeester De Groot. Hij is vooral te spreken over de kwaliteit van de foto’s. “Bij het bekijken van alle inzendingen dacht ik vaak: zo mooi is De Wolden inderdaad!”


Foto: L. van Elp

Ga door met lezen van "´Zo mooi is De Wolden´, al 20 jaar "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
DE WOLDEN - Wij gaan het 20-jarig bestaan van De Wolden volgend jaar vieren en noemen het: ‘Samen op weg naar 25 jaar De Wolden’. De dorpen krijgen de kans om hun eigen feestje te bouwen en te laten zien waar zij trots op zijn. Tijdens de feestmaand in 2019 wordt er op vier zaterdagen per gebied feest gevierd. U als inwoner bepaalt hoe u dit wilt vieren. Wij hopen op een aantrekkelijk programma voor de inwoners zelf en aantrekkelijk voor toeristen die onze mooie gemeente bezoeken. De werkgroep heeft acht fietsroutes uitgezet in De Wolden, vier korte en vier lange. Deze routes bundelen we in een mooi boekje, zodat u de route later nog eens kunt fietsen. De programma-activiteiten kunnen aansluiten bij deze route.

Ga door met lezen van "Samen op weg naar 25 jaar De Wolden! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
zaterdag 14 juli van 11.00 uur tot 16.00 uur. Thema: Nering rond de Karstenhoeve.

RUINERWOLD - Na alle hectiek van de vorige boerendrokte op 16 juni is de rust weer een beetje teruggekeerd. Maar natuurlijk niet voor lang, want deze dag staat in het teken van de handel en arbeid anno 1920. Het is een komen en gaan van allerlei volk.


Foto: Alex Slomp

Ga door met lezen van "Boerendrokte bij de Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
RUINERWOLD - Donderdag 5 juli knipte wethouder Jan ten Kate het symbolische lint door, hiermee is gevierd dat de ontwikkeling van Ruinerwold Zuid afgerond is. De ontwikkeling van dit gebied is begonnen in 2013 en sindsdien zijn er 22 woningen gebouwd. De nieuwe woonwijk in Ruinerwold bestaat uit vrijstaande en rijwoningen en is ruim opgezet met veel groen, waarvan bewoners aangeven er met veel plezier te wonen. Wethouder Jan ten Kate is trots op de voltooiing van dit geslaagde project.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
DE WIJK - Op 23 juni 2018 organiseerde WGV de jaarlijkse clubkampioenschappen. In de ochtend streden vele turnsters in verschillende categorieën om de medailles. Ook de kleuters lieten, allen in prachtige pakjes, zien wat zij in de lessen geleerd hebben.


Ga door met lezen van "Clubkampioenschappen WGV"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
ZUIDWOLDE - Rabobank Het Drentse Land heeft het meubilair van Servicepunt Zuidwolde geschonken aan Taalpunt Zuidwolde. Het Servicepunt van de Rabobank, sinds 1 mei 2014 gehuisvest in Bibliotheek Zuidwolde, heeft per 1 juli de deuren gesloten.

Ga door met lezen van "Rabobank schenkt meubilair "

Geplaatst door B S

Tweet This!