'

Jul 14
DE WIJK - De eindshow van streetdance is helemaal geslaagd. Alle kinderen van de dansgroepen van Atlas Sport stonden gisteravond tijdens de eindvoorstelling van streetdance in de spotlights. Na het doornemen van de generale repetitie was het dan eindelijk zover: de eindvoorstelling.



Ga door met lezen van "Eindshow streetdance geslaagd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 14
ZUIDWOLDE - Op maandag 16 juli verzorgt muziekvereniging Woudklank een gratis optreden op het schoolplein van CBS De Wegwijzer in Alteveer. Het opstaporkest, opleidingsorkest en de slagwerkgroepen van de Zuidwoldiger muziekvereniging brengen een gevarieerd repertoire van vrolijke en bekende muzieknummers. Het optreden begint om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Ga door met lezen van "Zomeroptreden Woudklank in Alteveer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 14
Unieke uitdaging om kwetsbare kinderen te ondersteunen

DE WIJK – Filip Visser gaat in oktober 2018 een 120 kilometer lang MTB parcours in Indonesië fietsen om kinderen en gezinnen in armoede te ondersteunen. Filip is deel van een groep van ruim vijftig mannen en vrouwen die deze topprestatie gaan leveren. De Muskathlon wordt georganiseerd door de mannenbeweging De 4e Musketier. Alle deelnemers proberen zich individueel voor € 10.000 te laten sponsoren. De fondsen gaan naar moeders, baby’s en kinderen die door de organisatie Compassion worden ondersteund.

Ga door met lezen van "Wieker fietst in Indonesië"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 14
DE WOLDEN - Met een speciale zomer-verrassingstas wil de bibliotheek het ‘vakantielezen’ bij kinderen op de basisschool stimuleren. Leraren noemen het de vakantiedip: kinderen vertonen na de vakantie vaak een grote terugval in leesontwikkeling als ze in de zomervakantie geen boek(en) lezen. Uit onderzoek blijkt dat ze wel 1 à 2 leesniveaus kunnen terugvallen. Een vakantiedip kan worden voorkomen wanneer kinderen ook in de zomervakantie af en toe een boek lezen.

Ga door met lezen van "Zomer-verrassingstas voor kinderen in gemeente De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!