'

Aug 1
DE WIJK - De historische Vereniging De Wijk - Koekange verzorgt historische wandelingen langs historische plaatsen in het dorp De Wijk en het prachtige Reestdal. Maak kennis met de verhalen achter het de kerk van IJhorst, Dickninge en Voorwijk. De eerstvolgende wandeling is een avondwandeling. Deze vindt plaats op donderdag 2 augustus om 19.00 uur.

Reestdal (2)A
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Avondwandeling langs historische plaatsen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 1
DE WOLDEN - Woningeigenaren in onze gemeente hebben eerder deze zomer al een brief ontvangen met meer informatie over het collectief inkopen van zonnepanelen. U kunt u nog tot 24 augustus aanmelden om mee te doen en zo een zeer voordelige offerte te krijgen voor zonnepanelen. Daarnaast kunt u voor de aanschaf van zonnepanelen ook nog gebruik maken van de Zonnelening.


Ga door met lezen van "Profiteert u al van de zon? Doe mee met Zongemak"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 1
ZUIDWOLDE - Van zaterdag 31 juli tot dinsdag 25 september exposeert Janny Bouman uit Schoonebeek in Bibliotheek Zuidwolde. Janny leerde met olieverf schilderen bij beeldend kunstenaar Caroline Verschoor in Dalen. Zij noemt haar schilderijen eigenwijs een expressief. Vooral haar wolken op doek zijn hele levendige schilderijen. Hierbij gebruikt zij schildermessen in plaats van penselen.

Ga door met lezen van "Expositie Janny Bouman in Bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!