'

Aug 3
DRENTHE - Volgend jaar zomer staat het Drents Museum in het teken van de ongekende schoonheid en kwaliteit van de 19de-eeuwse Italiaanse schilderkunst. Van 2 juni tot en met 3 november 2019 komen voor de tentoonstelling Sprezzatura - Vijftig jaar Italiaanse schilderkunst (1860-1910) werken van kunstenaars als Antonio Mancini, Federico Zandomeneghi, Antonio Mancini, Giovanni Segantini en Giacomo Favretto naar Assen. De schilderijen zijn voornamelijk afkomstig uit prominente Italiaanse museale collecties. Een groot deel is nog niet eerder in Nederland te zien geweest.

Ga door met lezen van "Grote tentoonstelling over Italiaanse schilderkunst "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 3
FREDERIKSOORD – 1 AUGUSTUS 2018 Op 8 & 9 september zal het 58ste Corso Frederiksoord plaatsvinden, met corsowagens en mozaïek borden die hoofdzakelijk worden geprikt met dahlia’s. Meer info op corsofrederiksoord.nl.


foto: Henk Vondeling

Ga door met lezen van "Corso Frederiksoord 2018 met thema ‘Koloniën van Weldadigheid’ "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 3
KERKENVELD - Op maandag 6 augustus 2018 is het echtpaar Van der Deen - Kellij 60 jaar getrouwd. Loco-burgemeester Jan ten Kate feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op maandag 6 augustus. Het echtpaar woont aan de Gedempte Hoofddiep in Kerkenveld.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 3

Geplaatst door B S

Tweet This!