'

Aug 4
REGIO - Volgende week begint de bouwvak. Voor sommige wegwerkers tijd om het werk af te ronden. Toch werken er ook veel door. Om aandacht te vragen voor veiligheid bij wegwerkzaamheden kregen de wegwerkers de afgelopen week een cadeautje van het promotieteam van ‘Samen wegwerken’. Het team reed door de noordelijke provincies en deelde daar zonnebrandcrème uit onder het motto ‘Smeer jij ‘m voor veiligheid?’. Wegwerkers kregen ook een pen met handige tips om veilig te werken.

Ga door met lezen van "Smeren wegwerkers ‘m voor veiligheid?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 4
DRENTHE - Drie kwart van alle caravans en campers in Nederland stond op 1 januari van dit jaar op naam van een 50-plusser. Verder zijn er relatief veel inwoners van Drenthe in het bezit van een caravan of camper. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over het wagenpark in Nederland.

camperplaats De Wiltzangh1

Ga door met lezen van "Relatief meeste caravans en campers in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 4
DRENTHE - Natuur en waterkwaliteit staan onder druk. De droogte treft ook boeren en tuinders. Gedeputeerde landbouw en natuur Henk Jumelet reageert op de situatie: “Het college van Gedeputeerde Staten leeft mee met de boeren en de terreinbeheerders die het op dit moment heel zwaar hebben. Velen hebben zichtbaar last van de extreme droogte.

Ga door met lezen van "Droogte treft boeren en tuinders"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 4
DE WIJK - Begin de zomerwarmte op zondag 12 augustus met een verfrissende ochtendwandeling in het prachtige Reestdal. ‘Pluk de dag!’, onder leiding van yogadocent Marijke en wildplukster Olga, wordt in samenwerking met Het Drentse Landschap georganiseerd.Ga door met lezen van "Pluk de dag met verfrissende wandeling"

Geplaatst door B S

Tweet This!