'

Aug 5
DRENTHE - voorijna de helft van de Nederlanders B(41%) neemt Hollandse etenswaren mee wanneer zij met de auto op vakantie gaan naar het buitenland. Verder treffen ze goede voorbereidingen voor de vakantie. Dat blijkt uit onderzoek van MSI-ACI in opdracht van autoverzekeraar Allsecur. Oer-Hollandse producten zoals kaas, hagelslag en drop mogen tijdens de autovakantie niet ontbreken.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Nederlanders goed voorbereid op vakantie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 5
REGIO - Het aantal asielzoekers en nareizigers uit Turkije is tussen het eerste en tweede kwartaal van 2018 gestegen van 185 naar 330. Zij vormden daarmee na Syriërs en Eritreeërs de derde groep. In totaal arriveerden er in april, mei en juni 4 365 asielzoekers en 1 950 nareizigers in Nederland. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers van de Immigratie- en Naturalisatiedienst.

Ga door met lezen van "Aantal asielzoekers uit Turkije verder gestegen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 5
DRENTHE - Met de campagne ‘Inbrekers gaan niet op vakantie’ vragen politie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) inwoners om tijdens de vakantieperiode, die tot eind augustus loopt, extra oplettend te zijn en hun woning goed te beveiligen '. Ook veel gemeenten doen mee met de campagne.

preventietruck-politie-1a
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Inbrekers gaan niet op vakantie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 5
REGIO - In 2017 werd 199 miljoen ton goederen over de weg vervoerd van en naar Nederland. Dat is een stijging van 4,3 procent in vergelijking met een jaar eerder. Zowel vrachtauto’s uit Nederland als vrachtauto’s afkomstig uit het buitenland vervoerden meer in 2017. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Ga door met lezen van "Ruim 4 procent meer internationaal wegvervoer in 2017"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 5
REGIO - Het staat vast dat het gezond is om dagelijks een flinke hoeveelheid water te drinken, maar hoeveel drink je nu juist best? Te weinig is niet goed en te veel ook niet. De Amerikaanse Mayo Clinic heeft nu voor mannen en vrouwen daarom het ideale gemiddelde aantal glazen vastgelegd en er bestaat zelfs een formule die je op weg kan helpen.

Ga door met lezen van "Hoeveel water moet je nu eigenlijk drinken per dag?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 5
RUINERWOLD - Vind jij het leuk om met mensen in gesprek te zijn én ben je representatief? Dan zoeken wij jou! Bibliotheek Ruinerwold zoekt vrijwillige medewerkers voor de dinsdag en/of donderdag (tijden in overleg).

Ga door met lezen van "Bibliotheek Ruinerwold: Vacature vrijwillige medewerkers"

Geplaatst door B S

Tweet This!