'

Aug 6
REGIO - We koersen aan op een meer dan gemiddeld wespenjaar. Door het perfecte weer zijn veel koninginnen succesvol geweest in het vormen van een wespennest. De meeste wespenbestrijders hebben het na een paar rustige jaren weer eens druk tot zeer druk. De echte overlast is al voor augustus begonnen. Verder neemt de Franse veldwesp verder toe en zijn opvallend veel hoornaars gezien.


Ga door met lezen van "Wespen overlast"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 6
REGIO - Na een iets koeler weekend wordt het maandag weer erg warm. Tropische waarden worden bereikt op de thermometer van 29 tot 34 graden. Woensdag kan het weer omslaan. In de kustgebieden zorgt de wind van zee voor verkoeling, waardoor het kwik daar rond de 29 graden blijft steken. In het binnenland is de wind zuidelijker en kan het 34 graden worden. Het blijft wederom droog en de zon schijnt volop.

Ga door met lezen van "Tropisch warm in aanloop naar verwachte weersomslag "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 6
DE WIJK - Het wordt dinsdag 35 graden. En daarom is Zwembad de Slenken de hele dag open. Van 06.30 - 20.00 uur is iedereen welkom. Veel zwemplezier gewenst alvast.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 6
RUINERWOLD - Op 6,7 en 8 Augustus gaat de Ruinerwoldse fiets3daagse weer van start! De routes zijn +- 30 km. U kunt ook 1 dag deelnemen voor een inschrijfbedrag van 2,50. Voor mensen van buitenaf is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze parkeerplaats aan de achterzijde. U kunt zich inschrijven bij Uitgaanscentrum De Klok Dijkhuizen 33 Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Fiets3daagse weer van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!