'

Aug 7
In gesprek met Aoi Guichelaar-Khaiphet

KOEKANGE - Wie wel eens langs De Esdoorn 11 in Koekange komt heeft vast het bord zien staan: Aoi’s Thai Food. Mijn naam is Aoi (spreek uit Oi) en ik kom uit Thailand. Sinds 3 jaar woon ik nu in Nederland. Ik mag erg graag koken en dan vanzelfsprekend vooral Thais. In Thailand heb ik bij verschillende restaurants gewerkt. Ik kan er erg van genieten als mensen mijn eten lekker vinden. Van het een kwam het ander en zo werd ik spontaan gevraagd om exotisch Thais eten te maken voor feestjes en partijen. Dit gebeurde steeds vaker.


Ga door met lezen van "Thais eten in Koekange - Hoe zit dat precies?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 7
REGIO - Al bijna op de helft van de vakantie, toe aan iets anders dan zon, zwemmen en luieren? Dan is dit jouw kans, Run Away with the Circus! Circus Okidoki organiseert een vakantiekamp van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus. Vijf dagen van 10 tot 16.00 uur: De eerste 3 dagen staan in het teken van luchtacrobatiek. Donderdag en vrijdag gaat de aandacht meer uit naar de andere circustechnieken: ballopen, eenwieleren, acrobatiek, jongleren nog veel meer en maken we een voorstelling. Iedere dag is er tijd voor circusspelletjes, knutselen en gezellig samen eten.

Ga door met lezen van "Run Away with the Circus"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 7
‘Ik wil plezier en prestatie combineren’

DE WIJK - Theo van ’t Zand uit Staphorst staat het nieuwe seizoen als hoofdtrainer van vv Wacker voor de groep. De 43 jarige oefenmeester was tot voor kort nog trainer van USV Nieuwleusen. En maakte daar het seizoen af. In de vijf jaren die hij werkzaam was in Nieuwleusen promoveerde de club van de 5e naar de 3e klasse.

Ga door met lezen van "Theo van ’t Zand heeft zin aan nieuwe uitdaging bij VV Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 7
HOOGEVEEN - De laatste voorbereidingen voor de 3e editie zijn in volle gang. De routes en de programmering langs de routes zijn zo goed als rond. De startlocatie is dit jaar vanuit Sportcafé de Twee Gezusters waar gestart kan worden met een fietsroute van 30 en 40 kilometer. U kunt hier beginnen met een lekker bakje koffie of thee voordat u vertrekt maar u kunt ook een gezonde lunch bestellen voor onderweg. Op vrijdag kunt u afsluiten met een gezellige barbecue. U dient zich hiervoor wel op te geven bij het Sportcafé.Ga door met lezen van "Voorbereidingen 3e editie Trappen Happen Stappen in volle gang"

Geplaatst door B S

Tweet This!