'

Aug 9
DE WIJK - Bijen vliegen gemiddeld 40.000 km (is 1x rond de aarde) om een potje honing te vullen! Midden in de zomervakantie, op woensdag 15 augustus, is er voor alle kinderen (en hun ouders en opa’s en opa’s) een interessante en leerzame middag over Bijen in informatiecentrum ‘t Ende in de Stapel.


Ga door met lezen van "Alles over bijen, speciaal voor kinderen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 9
REGIO - De consument betaalde in juli 2,1 procent meer voor goederen en diensten dan een jaar eerder. In juni was dat 1,7 procent, meldt het CBS. Voor het eerst na september 2013 is de prijsstijging van goederen en diensten op jaarbasis groter dan 2 procent.

Ga door met lezen van "Grootste stijging consumentenprijzen in bijna 5 jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 9
RUINERWOLD - Op zaterdag 18 augustus 2018 vind de 26ste Oldtimerdag Ruinerwold plaats. Een groot evenement in een gastvrij dorp in het prachtige Zuidwest-Drenthe. Het evenement vindt plaats van 8.00 uur tot 17.00 uur. Vorig jaar trok de 25ste Oldtimerdag Ruinerwold 1500 deelnemers en ruim 20.000 bezoekers.Ga door met lezen van "Oldtimerdag voor de 26e keer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 9
DRENTHE - Het college van Gedeputeerde Staten heeft het zomerreces onderbroken vanwege de aanhoudende droogte. In een extra GS-vergadering zijn commissaris van de Koning Jetta Klijnsma en gedeputeerde Cees Bijl uitvoerig geïnformeerd over de huidige stand van zaken en de verwachtingen voor de komende tijd.

Ga door met lezen van "College onderbreekt reces vanwege droogte"

Geplaatst door B S

Tweet This!