'

Sep 1
Als eerste gemeente in Drenthe

DE WOLDEN - “Een mooie nieuwe service die past bij de moderne tijd”. Zo noemt burgemeester Roger de Groot de mogelijkheid die De Wolden vanaf 3 september biedt: het laten bezorgen van het paspoort en identiteitskaarten. Inwoners hoeven nog maar één keer naar het gemeentehuis voor een nieuw reisdocument. Daarna wordt het aangevraagd(e) paspoort of identiteitskaart bezorgd: thuis of op het werk.

Ga door met lezen van "De Wolden bezorgt reisdocumenten thuis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
gratis sport voor iedereen

DE WIJK - Wethouder Jan van ’t Zand heeft zaterdag de outdoor fitness in De Wijk geopend. Een groepje mensen uit De Wijk heeft het initiatief genomen om deze fitness te realiseren. Jan Faber vertelt namens hen: ‘De Wijk is een dorp met veel sportverenigingen.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Outdoor fitness bij zwembad De Slenken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
DE WIJK - In de week van 3 t/m 8 september is de jaarlijkse collecte voor het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds). Een grote groep collectanten zullen in die week op pad gaan om een beroep te doen op de gulheid van de Wiekers voor dit goede doel. Stel ze niet teleur en geef een bijdrage voor het onderzoek tegen kanker.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
DE WIJK - Na zeer mooie / warme zomermaanden, gaan we weer beginnen. Wij hopen dat u allen er weer zin in heeft! Wij in ieder geval wel. Graag zien wij u weer op: Maandagmorgen in De Havezate 3 September. Tijd: Van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Koersbal (8)A

Ga door met lezen van "Koersbal en Bingo in De Havezate"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
DE WIJK - De Historische Vereniging De Wijk - Koekange verzorgt historische wandelingen langs historische plaatsen in het dorp De Wijk en het prachtige Reestdal. Maak kennis met de verhalen achter het de kerk van IJhorst, Dickninge en Voorwijk.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Historische wandeling in en rond De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
REGIO - Op vrijdag 7 september 2018 hoopt ds. M.K. de Wilde (Herv.) in Nieuwleusen (Maranathakerk, Burg. Van der Grondenstraat 73) een lezing voor de Leusense Conferentie te verzorgen. Ds. De Wilde hoopt met ons stil te staan bij het thema ‘Christus in de 10 geboden’. Aanvang 20.00 uur.

Ga door met lezen van "Lezing Leusense Conferentie "

Geplaatst door B S

Tweet This!