'

Sep 2
DRENTHE - De muziekcompetitie Art Rocks 2018 is gestart. De competitie daagt muzikanten uit alle genres uit om een track te schrijven geïnspireerd op een kunstwerk. De beste inzendingen spelen hun nummer live in een groot Nederlands museum en strijden in poppodium Paradiso voor een geldprijs van €1000.

Ga door met lezen van "Muziekcompetitie Art Rocks 2018 van start "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
RUINERWOLD - Tijdens de Open Monumentendag bent u van harte welkom bij Museumboerderij De Karstenhoeve op zaterdag 8 september van 11.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is deze dag gratis. Een mooie gelegenheid om onze nieuwe expositie: “Arm als Job, Rijk als Boaz” te komen bekijken en zijn ook de gerestaureerde koetsen te bezichtigen.

Karstenhoeve veiling
Foto: Petra Nieuwenhuis


Ga door met lezen van "Open Monumentendag bij Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
IJHORST - Op maandag 3 september a.s. is de eerste maandelijkse ledencontactvergadering van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” na de zomerperiode. De aanvang is om 20.00 uur en de plaats is KroKo MultiPunt, Heerenweg 42 in IJhorst. Na de pauze om ca. 20.45 uur geeft Janny Niehoff een presentatie, genaamd Scharrelen door Roemenië, een foto-impressie van een campervakantie door dit prachtige land. Zowel leden als niet-leden zijn welkom.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
ZUIDWOLDE - Afgelopen zondag is in Theaterkuil De Falieberg in Zuidwolde de 9000ste bezoeker ontvangen. Stichting Theaterkuil De Falieberg die in 2004 is gestart met kleinschalige openluchtvoorstellingen middenin het Faliebergbos, verraste Klaasje Flinkert tijdens de voorstelling met een theaterbon en een bos bloemen.


Ga door met lezen van "9000ste bezoeker in Theaterkuil De Falieberg verrast"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
DRENTHE - Stichting Betekeniseconomie Drenthe organiseert op 14 september voor de derde keer ‘Betekenisvol Ontmoeten’. Deze interactieve bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in de Betekeniseconomie, vindt dit keer plaats bij de Gebiedscoöperatie Zuidwest Drenthe, in Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Elkaar versterken tijdens Betekenisvol Ontmoeten "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
Foto's van de 30e Dijkhuizenrun door LGR88, weer perfect georganiseerd. Klik op de foto voor de rest van zaterdag.

Geplaatst door B S

Tweet This!