'

Sep 4
Zwembad tot de laatste dag goed bezocht

DE WIJK - Ook op de laatste dag dat het zwembad de Slenken dit seizoen nog geopend was, was het prima toeven in het zonnetje. Met een picknick @ the Pool was het genieten op het veld voor de vele aanwezigen naast het zwembad.


Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Zwembad de Slenken trekt 40.000 bezoekers dit seizoen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4
ECHTEN - Op zaterdag 8 september om 10.00 uur wordt Open Monumentendag 2018 geopend door wethouder Mirjam Pauwels bij Tea Time, Ruinerweg 4 in Echten. Ter gelegenheid van de Open Monumen­tendag verschijnt er een boekje over het beschermd dorpsgezicht Echten. Het eerste exemplaar overhandigt wethouder Mirjam Pauwels aan Bert Boer, eigenaar van Tea Time.

Ga door met lezen van "Open Monumentendag in De Wolden op zaterdag 8 september "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4
DRENTHE - Van alle sporten is paardensport het populairst onder Drentenaren. Dit blijkt uit bureauonderzoek van online warenhuis beslist.nl, dat naging in hoeverre sportprestaties van Nederlandse profsporters invloed hebben op lidmaatschappen bij sportverenigingen. Ook de populariteit van verschillende sporten op provinciaal niveau werden onder de loep genomen.

CH De Wijk 2014 (25)A
Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Paardensport is de populairste sport in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4
MEPPEL - Na een eerste plaats reclamewagens in de Meppeler optocht staan onze docenten en vrijwilligers klaar voor een nieuw seizoen vol circus en luchtwerklessen.Kindercircus Okidoki is weer begonnen. Voor iedereen die kennis wil maken met het circus hebben wij een introductie aanbod van 5 circuslessen voor 5 euro (op maandag en dinsdag), en 3 luchtwerklessen voor 6 euro (op zaterdag).

Ga door met lezen van "Circus Okidoki heeft plaats voor nieuwe artiesten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4
Help de Meule weer malen!

ZUIDWOLDE - De molen in Zuidwolde doet mee aan de BankGiro Loterij Molenprijs 2018. Iedereen kan meehelpen om het herstel van de monumentale korenmolen te realiseren door te stemmen. Stemmen kan vanaf zaterdag 1 september 9.00 uur tot en met maandag 1 oktober 12.00 uur via molenprijs.nl/demeulevanwassens. De hoofdprijs is dit jaar 95.000 euro.

Ga door met lezen van "Molen Zuidwolde genomineerd BankGiro Loterij Molenprijs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4
DE WOLDEN - De zomervakantie is bijna voorbij en scholen en verengingen starten weer op. We hebben kunnen genieten van een mooie (sport)zomer. Een goed moment voor bezinning en ontspanning of heb je ook invulling kunnen geven aan de term ‘fitcation’ en de vakantieperiode aangegrepen om extra fit en gezond te starten aan het nieuwe seizoen?

Ga door met lezen van "Klaar voor een nieuw sportseizoen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4
ECHTEN - Op donderdag 30 augustus en vrijdag 31 augustus was het weer zo ver. De tweede editie van camping Doomijn op vakantiepark Westerbergen stond op de planning. Kinderen van Doomijn locaties uit Koekange, Ruinen, Ruinerwold, Zuidwolde en De Wijk waren net als vorig jaar weer van de partij.

Ga door met lezen van "Camping Doomijn in Echten weer een succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!