'

Sep 6
DE WOLDEN - Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland staan in de bibliotheken van De Wijk, Ruinen en Zuidwolde. Woensdag 19 september van 9.30 tot 11.15 uur is het Crea Café in Bibliotheek Ruinen. Donderdag 20 september zijn belangstellenden welkom in de Crea Cafés in bibliotheken De Wijk en Zuidwolde van 14.00 tot 16.00 uur.

Ga door met lezen van "Crea Cafés weer van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
RUINERWOLD - Op zaterdag 8 september 2018 van 13.00 uur tot 16.00 uur is er een taxatiemiddag voor antiek en curiosa voorafgaand aan de veiling op 6 oktober a.s. Om iedereen in de gelegenheid te stellen ( oude) voorwerpen voor de veiling aan te bieden vindt er eerst een taxatiemiddag plaats.


foto: Petra Nieuwenhuis

Ga door met lezen van "Taxatiemiddag bij Museumboerderij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
DE WOLDEN - Dit jaar was sporthal Het Activum in Hoogeveen het decor voor het sport- en cultuurkamp 2018. Het kamp is georganiseerd door de sportfunctionarissen en het jongerenwerk van gemeente De Wolden, Hoogeveen en Westerveld. Ondersteund door de inzet van een grote groep vrijwilligers die deze week betrokken waren bij de organisatie van activiteiten en het begeleiden van groepen. Door de organisatie van deze week konden 80 kinderen uit deze drie gemeentes een week lang onbezorgd en kosteloos genieten.

Ga door met lezen van "Geslaagd Sport- en Cultuurkamp "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
ZUIDWOLDE - De molen in Zuidwolde is een van de tien monumenten in De Wolden die meedoet aan de Open Monumentendag op zaterdag 8 september. Vrijwilligers van Stichting De Meule van Wassens leiden belangstellenden graag rond en vertellen alles over de plannen voor een omvangrijke restauratie. Tussen 10.00 en 17.00 uur is de molen vrij toegankelijk voor bezichtiging.


Ga door met lezen van "Molen in Zuidwolde doet mee aan Open Monumentendag"

Geplaatst door B S

Tweet This!