'

Sep 10
RUINERWOLD - Ruinerwold heeft weer genoten van een supergaaf feest met tal van hoogtepunten. Zondag werd afgesloten met de welbekende Playbackshow. De ene act was niet mooier dat dan de andere. De jury had een lastige taak. De Roséclub werd daarbij de winnaar met 'Hallo Allemaal'. Feestband KaramBam sloot het feest op spetterende wijze af.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
STAPHORST - Motorclub AMBC uit Staphorst en de organisatie Race-Kids Motorsport Rookies werken samen aan een nieuwe impuls voor het minibike racen in de regio rondom Staphorst. Via Race-kids kunnen kinderen op een laagdrempelige en goedkope manier kennis maken met de motorsport. In Staphorst gaat dit middels een samenwerking met motorclub AMBC.

Ga door met lezen van "Minibike opstapdag in Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
RUINERWOLD - Net gepromoveerd naar de 1e Klasse, mooie nieuwe tenues gekregen en dan stoppen? Wat zou dat zonde zijn! Helaas door zwangerschap, werk en blessures zijn er te weinig speelsters en is de kans groot dat de dames zich terug moet trekken uit de competitie.Ga door met lezen van "Moet VCR Dames 1 noodgedwongen stoppen?!?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
DE WOLDEN - Hoe kun je van slechts één kort krantenbericht een boek maken? Op woensdagavond 19 september vertelt Reina Crispijn, winnares Valentijnprijs 2016, in Bibliotheek Zuidwolde wat er in haar hoofd gebeurt als zij een boek schrijft. Op woensdagavond 26 september is zij aanwezig in Bibliotheek Ruinerwold. Beide avonden zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur en de toegang is € 3,50.

Ga door met lezen van "Boek schrijven? Reina Crispijn vertelt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
ZUIDWOLDE - Op zondag 16 september komt TheaterPret naar Theaterkuil De Falieberg met de kindervoorstelling ‘Het blauwe konijn’. De interactieve voorstelling voor de allerjongsten wordt twee keer gegeven, om 14.00 en om 15.30 uur. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage is welkom.

Ga door met lezen van "Kindervoorstelling TheaterPret in Theaterkuil De Falieberg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
ZUIDWOLDE - Vanaf 15 september gaan er weer 225.000 enthousiaste clubleden op pad om loten van de Grote Clubactie te verkopen. Leden van verenigingen uit Zuidwolde doen mee aan de jaarlijkse actie om hun clubkas een financiële injectie te geven. Verenigingen in Nederland rekenen elk jaar op de opbrengsten van de Grote Clubactie om de clubkas te spekken. Clubs hebben deze middelen vaak hard nodig, voor de aanschaffing van nieuwe materialen of de organisatie van een jeugdactiviteit. Maar liefst 80% van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen.

Ga door met lezen van "Verenigingen doen mee aan Grote Clubactie"

Geplaatst door B S

Tweet This!