'

Sep 12
DE WIJK - Op vrijdag 19 oktober 2018 zal het feest- en smartlappenkoor ‘De Traan’ o.l.v. Jans Polling uit Borger optreden op de jaarlijkse culturele avond van de Historische Vereniging in Ontmoetingscentrum De Havezate in de Wijk. Aanvang 20.00 uur. Een avond ‘De Traan’ betekend een aantal uren vol vrolijkheid en weemoed. U zult geboeid raken door hun manier van optreden en soms moet u huilen van het lachen. Kortom: een paar uur heerlijk ontspannen entertainment, zoals dat nog zelden geboden wordt! De kaartverkoop voor deze avond begint op Maandag 1 oktober. Entree € 10.00 p.p Voorverkoopadressen: TIP en de Havezate in de Wijk en bij de Spar (Koetsier) in Koekange

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
RUINEN - Juf Roelien Tissingh uit Ruinen genomineerd voor de liefste juf 2018. Roelien woont aan de Esweg in Ruinen werkt bij Wolderwijs op De Dissel in Ruinerwold is maandag genomineerd voor liefste juf 2018. Met nog twee andere leerkrachten zuid en midden Nederland. Roelien is liefste juf noord nederland en vanaf woensdag kan er gestemd worden op de facebook site een 10 voor de juf. Wij hopen dat Juf Roelien wint zet Ruinen op de kaart en stem. Ze was dinsdagmorgen op radio Drenthe, en dinsdagavond op tv rtv Drenthe.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
DE WIJK - Begin september werd Tim Jonkers uit De Wijk en lid van MC De Antrappers kampioen in de Hobbyklasse in Staphorst. De AMBC Staphorst heeft in tegenstelling tot MC De Antrappers een eigen crossbaan waar in 2018 weer een open clubkampioenschap werd verreden. Hier doen wel meer Antrappers en andere regiocrossers mee. Bij deze reeks wedstrijden was Tim vaak op het podium te vinden wat hem uiteindelijk de eindoverwinning opleverde. Met dit kampioenschap heeft Tim ruim vijftig andere crossers achter zich weten te houden. Van de Antrappers kreeg Tim een waardebon die hij bij Hofstede Motoren kan besteden.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
DE WOLDEN - Bent u actief als vrijwilliger in De Wolden? Kom dan op vrijdagavond 19 oktober naar het Vrijwilligersfestival van De Wolden in Buitencentrum De Poort te Ruinen! Gemeente De Wolden is een gemeenschap waar heel veel vrijwilligers actief zijn. Zonder deze vrijwilligers staat alles stil. Om de vrijwilligers eens flink in het zonnetje te zetten wordt er een Vrijwilligersfestival, voor jong en oud, georganiseerd.

Ga door met lezen van "Vrijwilligersfestival voor álle vrijwilligers in De Wolden! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
DE WOLDEN - De BoekStartuurtjes zijn weer van start gegaan. In de bibliotheken van De Wolden kunnen ouders met hun dreumes naar het gezellige en interactieve voorleesuurtje.


Ga door met lezen van "Dreumesen houden van lezen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
VEENINGEN - Op woensdag 12 september 2018 is het echtpaar Klein-Tuin 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op woensdag 12 september. Het echtpaar woont in Veeningen.

Geplaatst door B S

Tweet This!