'

Sep 13
ROGAT - De politie heeft afgelopen nacht twee mannen aangehouden die opvielen bij een controle langs de A28. Ze vielen op omdat hun auto eerder mogelijk bij inbraken betrokken was. Agenten reden achter de auto aan en konden aan de Hessenweg in Rogat de verdachte auto laten stoppen.


Ga door met lezen van "Verdachten met explosieven aangehouden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
RUINERWOLD - 'Iets terug doen voor de maatschappij' Deze visie delen het 25 jarige schoonmaakbedrijf Novon en Thomashuis Ruinerwold. Dit jaar bestaat schoonmaakbedrijf NOVON 25 jaar en geeft 25 x € 1000,00 aan een goed doel. Nico Huiskes, medewerker bij schoonmaakbedrijf NOVON, dacht aan het Thomashuis in zijn Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Iets terug doen voor de maatschappij"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
RUINEN - Wie een wandeling maakt over het Dwingelderveld ziet met een beetje geluk de Drentse Heideschapen grazen. Het Dwingelderveld telt twee schaapskuddes die ieder een deel van het gebied begrazen. Zaterdag 15 september neemt een gids van Natuurmonumenten bezoekers mee het gebied in.


Foto Natuurmonumenten – Andries de la Lande Cremer

Ga door met lezen van "Wandeling langs de schaapskooi"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
HOOGEVEEN - Overal in Hoogeveen hangen de spandoeken met de tekst “De scholen zijn weer begonnen”. Eenmaal op de middelbare school komen bijna alle leerlingen zelf op de fiets naar school. Reden voor RSG Wolfsbos om een projectweek te organiseren met de thema’s verkeersveiligheid en de gevaren van sociale media.

Ga door met lezen van "Leerlingen RSG Wolfsbos onderzoeken eigen gedrag in verkeer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
DE WIJK - Op donderdag 13 september 2018, 19:30 uur, vindt er in het kader van de nieuwe werkwijze van gemeenteraad De Wolden een dialoogbijeenkomst plaats. De gemeenteraad wil graag met u in gesprek over knelpunten, wensen en tips met betrekking tot sporten in onze gemeente.

Ga door met lezen van "Programma openbare dialoogbijeenkomst Sport"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
DE WIJK - Grensloos Kunst Verkennen De Wijk – IJhorst organiseert Cultuur rond de Kerk op 21, 22 en 23 september.

Ga door met lezen van "Cultuur rond de Kerk op 21, 22 en 23 september"

Geplaatst door B S

Tweet This!