'

Sep 17
RUINERWOLD - Tuinkring Ruinerwold heeft de keuring van de tuinen er weer op zitten. De prijzen zijn als volgt:

Ga door met lezen van "Uitslag Tuinkeuring 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
op bezoek bij Interieurwereld Van de Belt in Rogat

REGIO - Vrijdagmiddag 14 september fietste het merendeel van de 32 dames naar Rogat. Hier werden wij hartelijk ontvangen door Jeanette Compagne met koffie, thee en gebak. Zij gaf een korte inleiding over het ontstaan van het bedrijf en daarna een rondleiding door het prachtige grote pand. Hierin zijn de volgende zaken te vinden: Van de Belt Design, Morgana Slaapkamers, VT Wonen, Henders & Hazel, XOOON, Pronto Wonen en Woonsfeer Woningtextiel.

Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu Ruinerwold op pad"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
IJHORST - Zaterdag 22 september 2018 organiseert Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” weer een heidezuivering in boswachterij Staphorst. De leden van de Jeugdwerkgroep “Weer of geen weer” zullen ook weer actief meedoen. Ouders en kinderen worden uitgenodigd om te helpen de heide vrij te houden van opschietende struiken en bomen.


Ga door met lezen van "Heidezuivering"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
DE WOLDEN - De ombudsman van De Wolden, Maas van Egdom, houdt elke maand spreekuur. U kunt daar met uw klachten of vragen over uw behandeling door de gemeentelijke organisatie terecht. Het eerstvolgende spreekuur is op maandag 24 september 2018. U kunt voor dat spreekuur een afspraak maken met Anita van Ulsen, telefoonnummer 14 0528. Of mailen naar ombudsman@dewolden.nl. Bij spoedgevallen is in overleg een afwijkende afspraak mogelijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!