'

Sep 19
DE WOLDEN - Donderdag 13 september heeft de gemeenteraad een dialoogavond gehouden over sport. Raadslid Marcel Hulst was de gesprekleider deze avond. De thema’s vrijwilligers, accommodaties, ledenaantallen en het subsidiebeleid kwamen op tafel.


foto: Facebook Gemeenteraad De Wolden

Ga door met lezen van "Dialoogavond Sport: kansen met elkaar pakken!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
DE WIJK - Dit jaar wordt voor de vijfde keer het Smaakmakersfestival in de Wijk georganiseerd. 22 en 23 september staat in het teken van goed eten, muziek en genieten. De perfecte afsluiter van de zomer. Nieuw dit jaar is een proef met het gescheiden inzamelen van afval op het evenement. Een pilot van de gemeente en de organisatie van het Smaakmakersfestival.

Ga door met lezen van "Pilot afvalscheiding bij Smaakmakersfestival"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
met aftrap provinciale campagne Lang zult u wonen

ECHTEN
- Stichting Ouderendag de Wolden organiseert dit jaar de tweede editie van de Nationale Ouderendag. Op 6 oktober is iedereen welkom tussen 10.00 en 16.00 uur in de Molenhoeve in Echten.

Ga door met lezen van "Nationale Ouderendag in De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
HOOGEVEEN – Een brand aan de Albert Steenbergenstraat in Hoogeveen heeft dinsdag aan het eind van de avond een auto verwoest. Buurtbewoners werden rond twintig voor elf savonds tot hun schrik wakker van de brand. Hoogeveen kent een lange geschiedenis van autobranden, over de oorzaak van deze brand is nog niks bekend.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
ECHTEN - Op woensdag 19 september wordt er weer een vrijwilligers, uitleg avond gehouden. Tijdens deze avond zal worden verteld wat we precies gaan doen tijdens de Echt'n Run op zondag 30 september. Het parcour met alle hindernissen wordt uitgelegd en je krijgt te horen wat je taak is tijdens de Echt' n Run. Heb je je nog niet opgegeven als vrijwilliger maar lijkt het je wel leuk om hier aan mee te helpen geef je dan snel op via echtnrun@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
HOOGEVEEN - Donderdag 13 september kwamen ruim 20 deelnemers vanuit stichtingen, verenigingen en maatschappelijke organisaties bij elkaar om een workshop te volgen. We waren te gast bij de Rabobank die de locatie en de catering heeft verzorgd.

Ga door met lezen van "Nieuwe inzichten door workshop Hoogeveense Uitdaging"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 19
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 22 september organiseert Natuurvereniging Zuidwolde een excursie op het ecoduct Suthwalda en omgeving. Onder leiding van Edwin de Weerd en andere deskundigen kunnen deelnemers het gebied bezoeken en horen wat er op en rond het ecoduct allemaal gebeurt. De wandeling begint om 13.30 uur aan de oostelijke voet van het ecoduct in de bocht van de Steenbergerweg in Zuidwolde. Iedereen is welkom en opgave is niet nodig.Ga door met lezen van "Wandeltocht bij ecoduct Suthwalda"

Geplaatst door B S

Tweet This!