'

Okt 1
OOSTEINDE/KOEKANGE - Op o.b.s. De Wezeboom in Oosteinde en o.b.s. De Rozebottel in Koekange hangen ze de vlag uit. Beide scholen zijn dit schooljaar gestart met IPC (International Primary Curriculum), een eigentijds onderwijsprogramma waar effectief leren voorop staat.


Bij de Rozebottel hangt de vlag uit.

Ga door met lezen van "De vlag in top bij Wezeboom en Rozebottel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
DE WIJK - De Belangenvereniging van de Wijk is op zoek naar versterking, om samen de schouders te zetten onder de dorpsaangelegenheden, het meedenken en meepraten in een gezellige sfeer in de Havezate. We zoeken versterking maar ook mensen voor speciale projecten.

Ga door met lezen van "Belangenvereniging De Wijk zoekt versterking"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
RUINERWOLD - Na het pijnlijke verlies in de derby tegen Ruinen, reisde een gretig Ruinerwold af naar Musselkanaal. Laatstgenoemde begon het seizoen met een overwinning en was vastberaden de punten in eigen huis te houden.

Ga door met lezen van "Ruinerwold revancheert zich in Musselkanaal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
DE WIJK - Terwijl voor de meeste personen de vakantie achter de rug is, komt ook het muzikale leven bij de Koninklijke Muziekvereniging Apollo weer in een stroomversnelling. Tal van activiteiten staan de komende periode op het programma en één ervan is het Triple Concert op 13 oktober met medewerking van Popkoor Nameless uit de Wijk/IJhorst en Melody Percussion Band Concordia uit Krimpen aan den IJssel!

Ga door met lezen van "SWE Apollo pakt uit met Triple Concert"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
DE WIJK - Het was zaterdagmiddag een hartelijk weerzien tussen de oud klasgenoten van de openbare lagere school uit De Wijk. Klas 6 uit 1980 werd met koffie en cake ontvangen bij de Wieker Meule. Waar klasgenoot Erwin de Jonge tevens de molenaar van is.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gezellige reünie klasgenoten lagere school De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1
ECHTEN - Ook zo benieuwd hoe het spel bridge eigenlijk werkt? Dan is deze bridge cursus iets voor jou! Op woensdagavond 3 oktober om 20.00 uur starten wij weer met een nieuwe reeks bridge voor beginners in ‘d Olde Karke, Zuidwoldigerweg 8 te Echten.

Ga door met lezen van "Bridge cursus in Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 1

Geplaatst door B S

Tweet This!