'

Okt 2
KOEKANGE - Op woensdag 3 oktober 2018 is het echtpaar De Roo-Hoekman 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op woensdag 3 oktober. Het echtpaar woont aan de Meidoornlaan in Koekange.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
RUINEN - Bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen ligt een nieuw kinderfeest klaar voor kinderen van 6 tot 8 jaar: de Boswachter Bootcamp. Met dit feestje van OERRR gaan de jarige en zijn/haar vriendjes natuurlijk lekker naar buiten.


Foto: Natuurmonumenten – Rene Koster.

Ga door met lezen van "Nieuw Boswachter Bootcampfeestje bij Bezoekerscentrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
ZUIDWOLDE - Onderduikersmuseum De Duikelaar in Nieuwlande en Museum De Wemme in Zuidwolde hebben samen het culturele fietsrondje 'In ’t Karrespoor' georganiseerd op zondag 14 oktober en donderdag 25 oktober. De naam voor deze fietstocht is gekozen omdat de kerncollectie bij De Wemme uit karren bestaat en omdat de verzetsmensen vanuit Nieuwlande alles op de fiets deden via onverharde paden en ongetwijfeld zoveel mogelijk in een karrespoor reden.

Ga door met lezen van "Cultureel fietsrondje 'In ’t Karrespoor'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
RUINERWOLD - Zaterdagmorgen waren maar liefst 25 enthousiaste kabouter voetballers op het veld bij VVR Ruinerwold met de bal aan de gang. Ook waren er enkele meisjes die dit stoere geweld aandurfden.Ga door met lezen van "Kaboutervoetbal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
IJHORST - Zaterdagmiddag 13 oktober is er weer de jaarlijkse timmermiddag voor de jeugd van de Jeugdwerkgroep “Weer of geen Weer” van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.”. Het is de bedoeling dat er dit jaar een nest- of voedergelegenheid getimmerd wordt. Aanvang om 13.30 uur bij de inforuimte van Staatsbosbeheer, Vijverweg 5 in Punthorst. Voor leden is het gratis en niet-leden betalen € 2,50. Opgeven voor 3 oktober: e-mail jeugd1@nbvijs.nl of tel. 0522-441858.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
DE WIJK - Het was maandag 1 oktober een heugelijke dag voor Roelof Mennink (94) en Margje Mennink- Kloeze (92) beide echtelieden stapten 70 jaar geleden in het huwelijksbootje. Burgemeester de Groot kwam het platina bruidspaar daarom persoonlijk feliciteren met een bos bloemen. En hij had ook nog een mooie taart plus felicitatiebrief van Koning Willem-Alexander mee genomen. Het grote feest werd op zondag al gevierd.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Echtpaar Mennink-Kloeze viert 70-jarig huwelijksjubileum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 2
MEPPEL - In het kader van Oktober Kindermaand organiseert kindercircus Okidoki uit Meppel twee activiteiten. Op zaterdag 13 oktober is er een workshop, een middag vol circuspret. We gaan ballopen, jongleren, in de doeken hangen en nog veel meer.

Ga door met lezen van "Oktober Kindermaand bij Circus Okidoki"

Geplaatst door B S

Tweet This!