'

Okt 5
RUINERWOLD - Voor het vlaggenschip van KIOS staat dit weekend een uitdagende wedstrijd op het programma. Het ontvangt DOS 1 uit Westbroek. De ploeg staat momenteel 1 punt achter de koploper SKF, maar wordt in deze competitie toch wel gezien als de titelkandidaat. Dit mede doordat DOS vorig jaar met maar liefst 9 punten uit de Hoofdklasse is gedegradeerd. Het kwam toen in de laatste wedstrijd tegen OVVO 5 doelpunten te kort voor handhaving.

Ga door met lezen van "KIOS ontvangt DOS (W)"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 5
STAPHORST - Oktober staat bij Boer Staphorst in het teken van het thema “Maak je huis eigen”. U kunt kleur bekennen en uw huis nog meer eigen maken, maar kleur bekennen in huis is makkelijker gezegd dan gedaan. Herkent u dit of loopt u juist ergens anders tegenaan op het gebied van wonen?

Ga door met lezen van "Maak je huis eigen met Boer!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 5
DRENTHE - De cursisten van de basiscursus bijenhouden Beilen en Pesse hebben weer examen gedaan, van de 15 kandidaten zijn er 11 meteen geslaagd terwijl er één kandidaat herexamen gaat doen tegelijk met 3 kandidaten die wegens werk in het buitenlang niet aanwezig konden zijn.

imker1A
Foto: Roel Broekman

Ga door met lezen van "Examen Zuidwest Drenthe Basiscursus Bijenhouden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 5
DE WIJK - Voor uitbreiding van het huidige team Vrijwillige Thuisondersteuning (VTO) zoeken wij vanuit Welzijn de Wolden in samenwerking met ViP De Wolden, nieuwe vrijwilligers. Als vrijwilliger van de VTO bied je hulp en/of ondersteuning bij iemand thuis die geen of een niet toereikend netwerk heeft. Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 18 oktober in ontmoetingscentrum De Havezate.

Ga door met lezen van "Thuisondersteuning zoekt vrijwilligers! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 5
DE WIJK - Op dinsdag 9 oktober kun je bij Atlas Sport in no time allerlei lessen proberen! Van spinning tot pilates, van bodypump tot Atlas Cross en van . We werken tussen 18.30 en 21.00 uur met blokken van een kwartier. Je probeert even een lesje en gaat dan weer door naar de volgende. Rond 21.00 uur kun je nog een uurtje meedoen met yoga. Ben je nog geen lid van Atlas Sport maar wil je graag proberen? Dat kan! Kom gerust langs; aanmelden is niet nodig. www.atlassport.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!