'

Okt 9
KOEKANGE - Donderdag 25 oktober vanaf 17:45 uur serveren wij een Stamppot Buffet voor € 14,50 per persoon exclusief de consumpties. Kom gezellig eten! Niet zelf koken en niet te vergeten GEEN afwas. Reserveren kan t/m 23 oktober. Reserveren via 0522-452059 of info@pitchenputtkoekange.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
DE WIJK - De maand September is er bij kinderopvang het Uilenbos gewerkt aan het thema De Boerderij. Welke dieren wonen er allemaal op de boerderij, wat voor geluid maken de dieren, wat eten de dieren, hoe heet het jong,wat voor kleur zijn de dieren en natuurlijk wat voor grote voertuigen rijden er bij de boerderij.

Ga door met lezen van "Kinderopvang het Uilenbos naar de boerderij"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
HOOGEVEEN - Wat een mooie ochtend; 125 monchoutaartjes staan op Nationale Ouderendag klaar om uitgedeeld te worden aan de bewoners van Treant aan de Bilderdijklaan. Ellen Scheerhoorn is daar activiteitenbegeleidster; ‘Eén van onze bewoonsters gaat regelmatig de stad in en eet dan graag een monchoutaartje bij La Brochette.

Ga door met lezen van "Hoogeveense Uitdaging zet zich in voor Nationale Ouderendag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
REGIO - Drentse middelbare scholen kregen afgelopen voorjaar de uitdaging om een verbetervoorstel te schrijven over circulaire economie op de eigen school. Een groep vwo-leerlingen van RSG Wolfsbos won en werd door de Provincie Drenthe beloond met een bijzondere prijs. Twee tickets voor Youthcore, een Europese jongerenconferentie over duurzaamheid en milieu in Denemarken.

Ga door met lezen van "Leerlingen RSG Wolfsbos naar Europese conferentie "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
DE WIJK - Lekker actief bezig en daarna heerlijk eten; een combinatie die voor veel kinderen erg aantrekkelijk is. Dat bleek ook op woensdag 26 september tijdens het jaarlijkse Pannenkoekentoernooi van WIJC. Er kwamen in totaal 50 kinderen, een super opkomst! In de stralende zon werd eerst iedereen ingedeeld in een groepje (volstrekt willekeurig, jong/oud door elkaar heen).Ga door met lezen van "Pannenkoekentoernooi WIJC"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 9
MEPPEL - Op zaterdag 3 november aanstaande organiseert Univé Noord-Nederland voor haar klanten een gratis taxatie- en preventiedag op haar vestiging aan de Leonard Springerlaan 35 in Meppel van 10.00 tot 14.00 uur. U bent van harte uitgenodigd!

Ga door met lezen van "Taxatie & Preventiedag Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!