'

Okt 11
voor 'museumoscar' Global Fine Art Award

DRENTHE - Het Drents Museum is met de tentoonstelling Iran - Bakermat van de beschaving genomineerd voor de prestigieuze 2018 Global Fine Art Award (GFAA) in de categorie ‘Best Ancient Art’. Jaarlijks bekroont de GFAA over de hele wereld de beste kunst-, design- en archeologietentoonstellingen.

Ga door met lezen van "Drents Museum met Iran genomineerd "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
RUINERWOLD - Leden van korfbalvereniging KIOS komen woensdagavond 17 oktober langs de deuren in Ruinerwold en omgeving. De jeugdleden komen met vers afgebakken appeltaarten langs de deur. De appeltaarten komen ook dit jaar weer van Coop Koetsier uit Ruinerwold.

Ga door met lezen van "KIOS appeltaartactie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
DE WIJK - Trendline Haarmode De Wijk heeft onlangs flink geïnvesteerd in nieuwe kappersstoelen en wasbakken. Dat was nodig vertelt eigenaresse Petra Scholten. ‘De andere stoelen werden minder. En omdat we toch bezig waren hebben we gelijk ook twee nieuwe kappersstoelen met wasbak laten plaatsen. Deze liggen veel comfortabeler en zijn ARBO proof’. Ook de klanten reageren positief op deze interieur verandering.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl


Ga door met lezen van "Trendline met de tijd mee"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
ECHTEN - Het is weer tijd voor de jaarlijkse bonte avond. Volgende week vrijdag 19 oktober is het weer zover. Leef je uit met muziek, dans, moppen tappen of iets anders! Alleen, met zijn 2en of met een groepje alles mag. Geef je heel snel op via acoldekarke@keivaneendorp.nl Leeftijd vanaf 4 jaar. Geef ook even aan wat je gaat doen.

Ga door met lezen van "Bonte avond in Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
DE WIJK - Aan het begin van het gratis computerspreekuur van Sleutelstudent stonden al drie dames met smart te wachten op hulp. De twee Sleutelstudenten Max en Nander hadden nagenoeg alle tijd (2 uur) nodig om alle hulpvragen af te handelen. De hulpvragen varieerden enorm. Vragen betreffende veiligheid, over instellingen van smartphone en tablet. Zelfs de nieuwe privacywet veroorzaakte vragen.Ga door met lezen van "Succesvol spreekuur met Sleutelstudent"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 11
ZUIDWOLDE - Gemeente De Wolden en Plaatselijk Belang Zuidwolde organiseren op woensdag 17 oktober een inloopavond over het project Hoofdstraat Noord/Zuid in Zuidwolde. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Ga door met lezen van "Inloopavond over project Hoofdstraat Noord/Zuid in Zuidwolde "

Geplaatst door B S

Tweet This!