'

Okt 23
DE WOLDEN - Maakt u zich zorgen over iemand? Ervaart u overlast? Of hebt u een vraag, maar weet u niet bij wie u terecht kunt? Soms is het lastig om de juiste organisatie voor uw vraag te vinden en soms heeft u meerdere instanties nodig. Daarom zijn verschillende organisaties nu verenigd in twee Buurtteams binnen De Wolden. In de buurtteams werken de volgende organisaties samen: Stichting Welzijnswerk De Wolden, politie, Actium, Cosis, GGZ en de gemeente De Wolden.
Ga door met lezen van "Buurtteams De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 23
DRENTHE - Muzikanten hebben een week extra de tijd om zich aan te melden voor muziekcompetitie Art Rocks en daarmee kans te maken op een optreden in een museum, een finaleplek in Paradiso en een geldprijs van € 1000. Nog tot en met vrijdag 26 oktober 23.59 uur kunnen muzikanten hun track insturen.

Ga door met lezen van "Aanmeldperiode Art Rocks verlengd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 23
MEPPEL - Annigje Udinga stopt met ingang van 1 januari 2019 als VVD-raadslid in Meppel. Udinga staat op de kandidatenlijst voor de Provinciale Staten. De verkiezingen daarvoor worden op 20 maart gehouden. Aangezien de werkzaamheden niet te combineren zijn, stopt de Meppelse ruim voor de verkiezingen om tijd vrij te maken voor de campagne.

Ga door met lezen van "Annigje Udinga stopt als VVD-raadslid in Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!