'

Nov 11
FORT - Elkaar ontmoeten onder het genot van een heerlijke kop eigengemaakte soep kan weer in Fort op dinsdag 13 november, ook is er zelfgebakken brood en boerenkaas afkom-stig uit het dorp. Onderons bij de soep is inmiddels een begrip geworden. Gezellig met elkaar eten en samen in gesprek in het dorpshuis De Snikke. De inloop is vanaf 12.00 uur. Iedereen is welkom. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, de richtprijs is € 3,00. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lotte Koolhof: lottekoolhof@welzijndewolden.nl of 0528-378686.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 11
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden en Hoogeveen organiseren woensdag 28 november voor de achtste keer het jaarlijkse sportcongres voor sportverenigingen. Tijdens deze interactieve avond kijken we samen naar de toekomst: Hoe ziet uw sportvereniging er over 10 jaar uit?

Koningsspelen1A
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Sportcongres 2018 "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 11
IJHORST - Op donderdag 15 november 2018 kunnen leden van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” mee naar de regio Diepholz (Duitsland), waar de kraanvogels uitgezwaaid worden voor de trek naar Spanje en Afrika. Vertrek vanaf de Markt in Staphorst om 8.30 uur.

Ga door met lezen van "Kraanvogelexcursie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 11
ECHTEN - Vrouwelijke Ondernemers de Wolden is een zakelijk netwerk voor en door vrouwelijke ondernemers uit De Wolden. Het netwerk brengt ondernemers bijeen om elkaar te stimuleren, te inspireren, te versterken en van elkaar te leren. Op 14 november komen de vrouwen bijeen, dit keer in de Westerbergen in Echten. Introducees zijn dan ook welkom.

Ga door met lezen van "Vrouwelijke ondernemers komen bijeen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 11
RUINERWOLD - Op zondag 18 november is er opnieuw een laagdrempelige “Kerk zonder Drempelviering” in de kerk in Berghuizen. Het thema is deze maal: 'Contact'. Het blijkt soms al moeilijk genoeg om contact te leggen met mensen in je omgeving. Hoe lastig is het dan wel niet om contact te leggen met God? Of is dat iets van vroeger tijden uit de bijbel? Of herkennen we contact niet meer? En krijg je antwoord terug?

Ga door met lezen van "Contact zoeken in Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 11
DRENTHE - Wie de klassieke oudheid uitsluitend aan de hand van literaire bronnen bestudeert, zou haast denken dat ‘de gewone man’ in die tijd niet bestond. Gelukkig zijn er ook enkele schriftelijke bronnen die zich niét tot de welgestelde elite beperken. Deze documenten geven een kijkje in het klassieke leven van alledag. Bijzonder onderdeel daarvan zijn de geschriften die afkomstig zijn uit het Romeinse leger.

Ga door met lezen van "Soldaten aan het woord tijdens NKV-lezing in Drents Archief"

Geplaatst door B S

Tweet This!