'

Nov 12
KOEKANGE - De politie heeft met behulp van diverse experts graafwerkzaamheden verricht op een perceel in Koekange. Die werkzaamheden hebben niet geleid tot aanwijzingen die leiden tot duidelijkheid over de verdwijning van Willeke Dost. Het toen 15-jarige meisje verdween in 1992 uit Koekange. Het is voor de politie en haar omgeving volstrekt onduidelijk wat haar is overkomen.

Ga door met lezen van "Graafwerkzaamheden leveren geen aanwijzingen verdwijning Willeke Dost op"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
Schildersbedrijf Boverhof 1968 - 2018

RUINERWOLD - Schildersbedrijf Boverhof bestaat dit jaar 50 jaar. Henk Boverhof nam in 1968 het schildersbedrijf over van schilder- en autospuitbedrijf Reinders in Ruinerwold. Nadat hij daar acht jaar in dienst was geweest. Het autospuitbedrijf was groeiende en Reinders bood aan om het schildersbedrijf over te nemen.


de huidige eigenaren Jan Boverhof en Miranda Hoogenkamp

Ga door met lezen van "Schildersbedrijf Boverhof bestaat 50 jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
RUINERWOLD - Het is bijna weer zover, Sinterklaas komt weer in het land! Ook dit jaar gaan de KIOS pieten weer langs de deuren om cadeautjes te bezorgen. Vier jij op 2 of 5 december Sinterklaas en lijkt het je leuk om de KIOS pieten op bezoek te krijgen? Stuur dan snel een mailtje naar jckiosruinerwold@gmail.com met de volgende informatie:

Ga door met lezen van "Pietenbezorgdienst KIOS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 12
RUINEN - De Ruiner Kleindierenclub (RKC) bestaat zestig jaar en vierde dat tijdens de clubshow in de sportzaal op sportpark de Baete. De club bestaat uit liefhebbers van het houden van kleindieren, zoals hoenders, konijnen en sierduiven. De jubileumshow van RKC Ruinen werd vrijdagavond feestelijk geopend in de kantine van VV Ruinen, door de heer Schenkel, voorzitter van de Noordshow.


Bekijk alle foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!