'

Nov 13
‘We zijn met z’n allen doorgegaan en mét resultaat’

MEPPEL - Loop even naar binnen bij Sukade, Lunchcafé Van Bikkels of restaurant Peking in Meppel. Op het eerste gezicht drie compleet verschillende horecazaken met een eigen unieke uitstraling. Ze hebben echter één ding gemeen. Ze zijn ontsproten aan het brein van Arno Kortekaas en zijn team. Het bedrijf Kortekaas Interieurs ontwierp en bouwde de afgelopen decennia vele honderden interieurs voor cafetaria’s, restaurants, lunchrooms, kantines en ijssalons. In november bestaat de onderneming 25 jaar. Een mooi moment om even terug en vooral ook vooruit te blikken met de ondernemer uit Havelte.

Ga door met lezen van "Kortekaas Interieurs al 25 jaar een begrip in horecaland"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
VEENINGEN - Het afgelopen half jaar is door diverse ambassadeurs in het Reestdal actief meegedacht in het project Waardevol Reestdal. Het rapport van dit onderszoekstraject wordt op donderdag 15 november gepresenteerd in het Dorpshuis ’t Markehuus in Veeningen. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. De vlotte presentatie is in handen van William ten Kate, bekend van TV Oranje.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Presentatie met proeverij Waardevol Reestdal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
RUINERWOLD - Vind jij het leuk om met mensen in gesprek te zijn én ben je representatief? Dan zoeken wij jou! Bibliotheek Ruinerwold zoekt vrijwillige medewerkers voor de dinsdag en/of donderdag (tijden in overleg).

Ga door met lezen van "Bibliotheek Ruinerwold: Vacature vrijwillige medewerkers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
RUINERWOLD - Rederijkerskamer UDI had wederom de lachers op de hand. De toneelspelers mochten vrijdag 2 en zaterdag 10 november zo’n 360 toneelliefhebbers verwelkomen bij café Centraal in Ruinerwold. De klucht ‘Een kuuroord vol met stress’, geschreven door Nico Torrenga werd opgevoerd. Regie was in handen van Niesje Oetsen-Kleis en Jan van Elp fungeerde als souffleur.

Ga door met lezen van "Rederijkerskamer UDI heeft lachers op de hand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
HOOGEVEEN - Op 29 november organiseert het Platform Financiële Redzaamheid de stedenestafette, een gratis congres, op het gebied van armoede en schulden in theater De Tamboer in Hoogeveen. Het thema dat gekoppeld is aan deze middag is ‘vroegsignalering en preventie’.

Ga door met lezen van "Schulden en armoede? No way!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
DE WIJK - Op woensdag 14 november 2018 is het echtpaar Bisschop-Zanting 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op woensdag 14 november. Het echtpaar woont aan de J.L. Nijsinghweg in de Wijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 13
DE WOLDEN - De gemeenteraad van De Wolden organiseert een openbare dialoogbijeenkomst over duurzaamheid. De belangrijkste vraag aan onze inwoners en groepen is: wat heeft u nodig van de gemeente om de eerste stap te zetten om uw huis duurzamer en zuiniger te maken?

Ga door met lezen van "Dialoogbijeenkomst over duurzaam wonen"

Geplaatst door B S

Tweet This!