'

Nov 15
tijdens Vijfkamp in Zwolle

REGIO - Zaterdagmiddag 3 november zwommen er zo’n 50 fanatieke zwemmers van Reddingsbrigade Staphorst mee aan de 5-kamp. Dit is een jaarlijks terug kerende wedstrijd. Hierbij strijden de omliggende brigades van Hasselt, Raalte, Zwartsluis, Zwolle en Staphorst tegen elkaar. Naast de zwemmers, ploegleiders en overige vrijwilligers waren er ook veel enthousiaste familieleden mee om de zwemmers aan te moedigen.

Ga door met lezen van "Reddingsbrigade Staphorst twee keer eerste "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
DE WIJK - Bij een ernstig ongeval tussen een auto en fietser op de Struuckweg in De Wijk is een persoon gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen auto en fietser met elkaar in aanraking waarna de fietser hard ten val kwam. De trauma helikopter kwam ter plaatse voor assistentie. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
DRENTHE - Landschapsbeheer Drenthe organiseert in samenwerking met de Nederlandse Tuinenstichting op donderdag 29 november 2018 in het Duurzaamheidscentrum in Assen een Netwerkbijeenkomst over het groen op Drentse landgoederen en buitenplaatsen. Tijdens de bijeenkomst worden diverse presentaties gegeven en worden wensen en ideeën uitgewisseld. De avond is bedoeld voor geïnteresseerden, landgoedeigenaren en vrijwilligers die (willen) werken aan de verbetering en het beheer van historische tuinen en parken in Drenthe.

Ga door met lezen van "Praat mee over het groene erfgoed in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
DE WIJK - In een over het hele jaar, gedraaide competitie is het BBQ team Bad to the Bone verkozen tot het ‘Beste culinair BBQ team van Nederland’. Dit team bestaande uit vijf personen is afkomstig uit geheel Nederland. Waaronder ook Peter Roos uit De Wijk. Afgelopen weekend werd de buit binnengehaald in het plaatje Gorssel waar alles in het teken stond van het bereiden van ‘wild’.

Ga door met lezen van "Bad to the Bone Grand Champion Bbq Culinair 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
ECHTEN - De hoogstambrigade Echten snoeit de fruitbomen in Echten en omgeving. Ze zijn onderdeel van de Hoogstambrigade Zuidwolde en zijn op zoek naar vrijwilligers.Op dit moment bestaat de Echtense Hoogstambrigade uit 3 personen, te weten: Roelof Beuving, Evert Schoterman en Jan Nijboer.

Ga door met lezen van "Hoogstambrigade Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
DE WIJK - Het echtpaar Jan en Marrie Bisschop-Zanting was woensdag 14 november 60 jaar getrouwd. Reden genoeg voor Burgemeester de Groot om het echtpaar persoonlijk te komen feliciteren namens het gemeentebestuur.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl


Ga door met lezen van "Echtpaar Bisschop-Zanting 60 jaar getrouwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 15
DE WIJK/IJHORST - De Wijk en IJhorst kent een trouwe schare inwoners die altijd mee doen aan acties van allerlei verenigingen. Dat doen ze niet zo maar, belangrijk vinden ze de betrokkenheid, de kwaliteit van de producten en de prijs. Al jaren organiseert de korfbalvereniging een kipactie en al jaren kopen trouwe inwoners van De Wijk, IJhorst en omgeving deze producten. Hiermee sponsoren de bewoners de korfbalvereniging. De opbrengst komt namelijk geheel ten goede aan de jeugd – en overige korfbalactiviteiten.

Ga door met lezen van "RoReKo kipactie"

Geplaatst door B S

Tweet This!