'

Nov 16
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden, woningcorporatie Actium en huurdersplatform MEVM hebben de gezamenlijke prestatieafspraken voor de komende vijf jaar (periode 2019-2023) ondertekend.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Vernieuwde prestatieafspraken huurwoningen De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
ZUIDWOLDE - Op woensdag 21 november start Bibliotheek Zuidwolde met een voorleesuurtje voor peuters en kleuters. Eén keer in de maand op woensdag van 14.45 tot 15.30 uur gaat Dieneke Nagtegaal voorlezen aan en zingen, dansen en bewegen met kinderen. Als voormalig leerkracht heeft Dieneke Nagtegaal veel ervaring met voorlezen en kinderen. Deelname aan het voorleesuurtje is gratis.

Ga door met lezen van "Voorlezen voor peuters en kleuters in Bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
HOOGEVEEN - In een het centrum van Hoogeveen is van donderdag op vrijdagnacht een grote brand uitgebroken. Rond 1 uur snacht kreeg de brandweer de melding van rook ontwikkeling in de Pizza hut aan de grote kerkstraat. Ter plaatse breid de brand zich zo snel uit dat men zich genoodzaakt zag grote brand af te kondigen. De brandweer is met groot materieel uitgerukt om de brand te bestrijden.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
REGIO - Biodanza wordt al meer dan 10 jaar in Steenwijk gegeven door Helena Tjong Tjin Joe, gecertificeerd Biodanza docente in de Doopsgezinde Kerk aan de Onnastraat 10 in Steenwijk. Vanaf dit seizoen worden de lessen samen gegeven met Robert de Jong, directeur van de Biodanza School voor Midden Nederland.

Ga door met lezen van "Biodanza"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
DRENTHE - Het sprankelende kleinkunstgezelschap De Andersons neemt je op zondag 25 november mee in het hartstochtelijke en humoristische theaterconcert Hier Dooft Niets, over opnieuw beginnen en de luiken openen. Speciaal voor de theatervoorstelling is Marcel Möring te gast om te vertellen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt. De voorstelling is gratis toegankelijk voor bezoekers met een entreebewijs van het Drents Museum en start om 14.00 uur. Aanmelden is niet nodig, maar let op vol = vol.

Ga door met lezen van "Sprankelende theatervoorstelling van De Andersons in Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 16
Iedereen mag binnenkijken bij ‘Open Etalage’

MEPPEL - Het is niet één van de meest bekende bedrijven die Meppel telt. Toch bestaat Presto Company op Oevers E deze maand maar liefst twintig jaar. Dit heugelijke feit wordt op zaterdag 24 november gevierd met een Open Huis, of in het geval van Presto, een ‘Open Etalage’. Want dat is waar Presto toonaangevend is in Nederland. In het prachtig vormgeven van etalages en het inrichten van winkels en bedrijven. Vele honderden ondernemingen werden de afgelopen twintig jaar door Kees Jansma en Anneke Neef en het achtkoppige team omgetoverd tot ware pareltjes.

Ga door met lezen van "Presto Company viert twintigjarig jubileum op 24 november"

Geplaatst door B S

Tweet This!