'

Nov 18
DE WIJK - Zondag 25 november komt Sinterklaas onder muzikale begeleiding van de pietenband aangevuld door leden van Apollo aan in de Wijk en wie aan Sinterklaas denkt, denkt aan speculaas en pepernoten. Dit komt goed uit want op zaterdag 24 november vanaf 10.00 uur komen de leden van Koninklijke muziekvereniging Apollo langs de deuren in de Wijk om deze lekkernijen te verkopen.

Ga door met lezen van "Apollo heeft Sinterklaas actie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 18
MEPPEL – Aan de Grote Kerkstraat in Meppel is van zaterdag op zondagnacht Café De Kansel ontruimd. Enkele tientallen bezoekers moesten in allerijl naar buiten in verband met een CO lekkage. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en constateerde dat de biertapinstallatie CO lekte. Dit probleem kon ter plaatse worden verholpen waarna het café weer kon worden vrijgegeven. Tijdens de lekkage raakte iemand onwel. Het slachtoffer is in de ambulance na gekeken.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 18
Terugbetaling tarief bij faunaschade

DRENTHE - Provinciale Staten hebben ingestemd met het voorstel van het college om het tarief voor de behandeling van faunaschade terug te betalen. De provincie Drenthe gaat vanaf 1 januari 2019 voor het melden van alle faunaschade een zogeheten statiegeldregeling hanteren.

Ga door met lezen van "Statiegeldregeling vanaf 1 januari 2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 18
REGIO - Vanaf heden Unicef kaarten en cadeauartikelen te koop bij mevrouw B. Bijma Sperwer 14 in Staphorst. Het verkooppunt is dagelijks geopend, vooraf even bellen is wel handig. Brochures liggen o.a. bij Coöp Dunnink in De Wijk. Zie ook: https://view.publitas.com/p222-700/netherlands_brochure_christmas_2018_b2c_a5/

unicef

Geplaatst door B S

Tweet This!