'

Nov 19
DE WIJK - VV Wacker heeft zondag voor aanvang van de wedstrijd Wacker – RKO een nieuwe bordsponsor mogen verwelkomen. Gerdo Kleine van autorijschool De Wijk was aanwezig en kreeg van de sponsorcommissie een bos bloemen overhandigt. Kleine is in 2017 gestart met zijn autorijschool. De auto waarin les gegeven wordt is Hyundai i30 1.6 CDRI die van de nieuwste techniek is voorzien die bij deze tijd past. De lessen in onze automaat worden gegeven in onze Toyota Corolla Verso 1.8 benzine ook met hoge zit. Toeval of niet de wedstrijd tegen RKO werd door Wacker gewonnen met 3-2.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
DE WIJK - Atlas Sport en WGV de Wijk slaan de handen ineen om een recreatieve badmintontoernooi te organiseren. Laat je skills met een shuttle zien en meld je samen aan! De potjes bestaan uit duels van twee tegen twee. De teams moeten uit minimaal twee, en maximaal vier personen (die afwisselen) bestaan.

Ga door met lezen van "Atlas Sport en WGV organiseren badmintontoernooi"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden zorgt ervoor dat de belangrijkste doorgangswegen sneeuw- en ijsvrij zijn. Tussen 5 november en 25 maart staan medewerkers en strooiwagens 24 uur per dag, zeven dagen per week, paraat om de gladheid te bestrijden.

Ga door met lezen van "Wordt het glad of gaat het sneeuwen? Strooien bij gladde wegen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
DE WOLDEN - Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. MKB-Nederland heeft daarom vrijdag 16 november uitgeroepen tot Dag van de Ondernemer. Gemeente De Wolden en gemeente Hoogeveen gaan een stap verder en hebben de hele maand november uitgeroepen tot Maand van de Ondernemer. In deze maand worden tal van activiteiten voor ondernemers georganiseerd. Waarom? Om te laten zien dat de gemeente haar ondernemers koestert. Grande finale op 30 november: meld u aan voor de slotbijeenkomst!

Ga door met lezen van "Maand van de Ondernemer met slotbijeenkomst op 30 november "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
ZUIDWOLDE - Het eerste Huiskamerfestival in Zuidwolde is een groot succes geworden. Op 18 locaties traden bandjes en artiesten op. Overal was het behoorlijk druk en gezellig. Zelf in Jumbo supermarkt waren er optredens.


Bekijk alle foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 19
REGIO - De gemeenten Hoogeveen en De Wolden organiseren woensdag 28 november voor de achtste keer het jaarlijkse sportcongres voor sportverenigingen. Tijdens deze interactieve avond kijken we samen naar de toekomst: Hoe ziet uw sportvereniging er over 10 jaar uit?

Ga door met lezen van "Jaarlijks sportcongres woensdag 28 november 2018 "

Geplaatst door B S

Tweet This!