'

Dec 2
DE WIJK - Ook dit jaar wisten de pieten de kinderen, ouders en leidsters van het Uilenbos te vinden. Gelukkig maar want al enkele dagen zaten we in spanning of ze wel bij ons zouden komen. Er werd al volop geknutseld, pepernoten gebakken maar ook verkleden als sint en piet is erg leuk.

Ga door met lezen van "Pietenfeest bij Kinderopvang Het Uilenbos!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
DRENTHE - Appen in het verkeer is gevaarlijk. Daarom is half september de landelijke campagne MONO gestart. Het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD) vroeg via social media of inwoners van Drenthe MONO rijden en fietsen. Dit had als gevolg dat veel weggebruikers een belofte op Facebook en Instagram hebben gedaan om MONO te gaan of te blijven rijden. Al deze beloftes laten zien: ook de Drenten gaat voor MONO!

Ga door met lezen van "Drenthe belooft: ik rij MONO "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
BERGHUIZEN - Op zondag 16 december organiseert Christelijke muziek vereniging De Bergklanken een Kerst Sing-in. Tijdens de Kerst Sing-in kunt u luisteren naar muzikale Kerstklanken van de fanfare van de Bergklanken. Maar een Kerst Sing-in zou geen Sing-in zijn zonder samenzang. De muzikale stukken worden afgewisseld met samenzang van bekende Kerstliederen, begeleid door de fanfare. Komt allen luisteren en meezingen. Zo kunnen we samen op weg naar het Kerstfeest. De Kerst Sing-in wordt gehouden in de kerk van Berghuizen en begint om 15:30.  

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
DE WOLDEN - Hondenpoep leidt vaak tot ergernissen van omwonenden. Om overlast hiervan zoveel mogelijk te beperken, heeft de gemeente regels voor het uitlaten van honden.

Jans 1
foto: Jans Schulting

Ga door met lezen van "Regels voor het uitlaten van de hond"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 2
REGIO - De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2018 met 0,4 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Dit is toe te schrijven aan prijsstijgingen. Het volume, het aantal consumpties en/of overnachtingen, daalde met 0,7 procent. De omzet van eet- en drinkgelegenheden nam met 0,5 procent toe, de omzet van logiesverstrekking met 0,3 procent. Al ruim 5 jaar neemt de omzet van de horeca ieder kwartaal toe.

Wiekslag (6)A
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Omzet horeca stijgt 0,4 procent in derde kwartaal"

Geplaatst door B S

Tweet This!