'

Dec 4
DE WIJK - Bij een kop staart aanrijding op de A28 ter hoogte van De Wijk is een behoorlijke verkeerschaos ontstaan. Diverse auto's reden in de spits achter op elkaar. Waarbij zes personenauto's moesten afgesleept. Door het ongeval ontstonden lange files op de A28 tussen Hoogeveen en De Wijk. Rijkswaterstaat meld dat het verkeer over de vluchtstrook word omgeleid.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
ZUIDWOLDE - Tijdens het Hartje Winterfestival op zaterdag 15 december in De Tamboer in Hoogeveen treden het opstaporkest en het opleidingsorkest van muziekvereniging Woudklank uit Zuidwolde op. De jeugdorkesten onder leiding van dirigente Marjon Brouwer spelen tussen 16.00 en 17.00 uur diverse bekende kerstnummers. De toegang tot het festival is gratis.
Ga door met lezen van "Woudklank van de partij bij Hartje Winterfestival"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
RUINERWOLD - Na het veelbelovende gelijke spel tegen Ter Apel'96, mocht Ruinerwold zondag naar Slagharen. De busrit langs het Ponypark wekte bij velen een nostalgisch gevoel op, hoewel dit niet gold voor Alex van der Sterre. Als vaste klant wist hij als een soort tourgids iedereen bij te praten over de ontwikkelingen in het park.

Ga door met lezen van "EMMS te sterk voor Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
HOOGEVEEN – Bij een ernstig ongeval op de kruising Schutlandenweg met de Oldebaasverlaat is een voetganger ernstig gewond geraakt. Door een voorrangsfout belande voetganger en auto in elkaars vaarwater en kwam het tot een aanrijding midden op de kruising. De voetganger kwam hierbij hard ten val en raakte ernstig gewond. Voor het ongeval werd ook de trauma helikopter gealarmeerd. De verkeers ongevallen analyse kwam ter plaatse voor onderzoek.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
in Koekange en Ruinerwold en inloopuur in Koekange

RUINERWOLD - De fractie van CDA De Wolden heeft dinsdag 11 december een werkbezoek bij KIOS in Ruinerwold en Vitesse 63 in Koekange. Naast de vereniging en de accomodaties is er speciaal interesse in de kunstgrasvelden. Met de begroting die de gemeenteraad begin november heeft aangenomen wordt fors geïnvesteerd in kunstgrasvelden.

Ga door met lezen van "CDA De Wolden houdt werkbezoek"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 4
REGIO - Het Mannenkoor Uffelte geeft op zondag 9 december een Kerstconcert in de Uffelter kerk. (Schoolstraat 5 te Uffelte). Het optreden begint om 14.30 uur. Het Mannenkoor Uffelte is, onder de bezielende leiding van dirigent Bert Koster, al een tijdje druk aan het oefenen om een mooi en vooral gezellig Kerstrepertoire ten gehore te kunnen brengen.

Ga door met lezen van "Uniek Kerstconcert Mannenkoor Uffelte"

Geplaatst door B S

Tweet This!