'

Dec 6
DE WIJK - Op de A28 tussen Meppel en Hoogeveen zijn lange files ontstaan door diverse kop-staart aanrijdingen. Bij een van de ongeval raakte de bestuurder van een personenauto dusdanig gewond dat deze moest worden na gekeken in de ambulance. Het verkeer word langs de ongevallen geleid. Er zal nog enige tijd hinder zijn vanwege bergingswerkzaamheden.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
RUINERWOLD - De website van Ruinerwold.info wordt binnenkort compleet vernieuwd. Achter de schermen wordt er momenteel keihard gewerkt om dit voor elkaar te boksen. De nieuwe layout wordt strakker en moderner. Dit wordt ondersteund op alle formaten, telefoon, tablet en/of pc. Waardoor het op elk gewenst formaat beter tot zijn recht komt. 'Het werd ook tijd om alles flink op de schop te gooien en met de tijd mee te gaan' aldus de redactie van Ruinerwold.info. 'Binnen afzienbare tijd hopen we de nieuwe website te kunnen presenteren'.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
DE WIJK - Sinterklaas is woensdagavond 5 december uitgezwaaid in De Wijk. Ondanks de kou en regen waren er toch vele kinderen met hun ouders naar de molen gekomen om de goedheiligman gedag te zeggen. Waarna er nog een korte rondje door het dorp gemaakt werd achterop de vrachtwagen van Jan Timmerman. De aansluitende pakjesavond was voor Sint en Pieten nog even stevig aanpoten. Op meer dan dertig locaties in De Wijk werden er nog huisbezoeken gebracht en pakjes afgeleverd.foto's BS/Weblog-dewolden.nl


Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
RUINEN/ZUIDWOLDE - Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Zuidwolde op 13 december tussen 14.00 en 16.00 uur. In Ruinen is het Crea Café op 19 december van 9.30 tot 11.30 uur. Heeft u zin om creatief bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten dan bent u van harte welkom!

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!