'

Dec 11
RUINEN - Wilt u ook meer weten over het verduurzamen van uw woning? En hebt u vragen over hoe we ‘van het gas af moeten’? Wat zijn dan de mogelijkheden? Op 10 januari 2019 organiseert Duurzaam Ruinen een voorlichtingsavond over warmtepompen. De avond is van 19.00 tot 21.30 uur in Buitencentrum De Poort, Kloosterstraat 12, in Ruinen.

Ga door met lezen van "Van het gas af”: Warmtepompen, wat kunnen we er mee"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 11
ZUIDWOLDE - Donderdag 13 december houdt Johan Tinholt uit Dedemsvaart op uitnodiging van Natuurvereniging Zuidwolde een presentatie over de Gierzwaluw. Deze begint om 20.00 uur in ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde.


foto: Johan Tinholt

Ga door met lezen van "Johan Tinholt vertelt over Gierzwaluwen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 11
DE WOLDEN - De Onderwijs Innovatieprijs is een prijs die Wolderwijs tweejaarlijks uit zal gaan reiken voor innoverende onderwijsprojecten binnen de scholen van Wolderwijs. Met deze prijs wil Wolderwijs innovatieve projecten van scholen stimuleren, waarderen en er bekendheid aan geven.

Ga door met lezen van "Onderwijs Innovatieprijs Wolderwijs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 11
OOSTEINDE - Waar staat het mooiste kersthuis van Oosteinde? Dit jaar organiseert Buurtvereniging Oosteinde voor het eerst deze ludieke wedstrijd. Op vrijdagavond 21 december vertrekt de jury om alle verlichte huizen van Oosteinde te beoordelen. Het mooist verlichte kersthuis verdient een prachtige wisselbeker! Naar idee van enthousiaste leden van onze vereniging!

Geplaatst door B S

Tweet This!