'

Jan 1
REGIO - In de eerste week van januari organiseert Kindercircus Okidoki een twee circusvakantie dagen. Op donderdag 3 januari beginnen we met een circusdag waarbij de nadruk ligt op het maken van een voorstelling. Op 4 januari ligt de focus op luchtwerk (trapeze, Tissue, luchthoepel etc.) Beide dagen beginnen om 10 uur. De kosten bedragen 20 euro per dag. Dit is inclusief de lunch. De vakantiedagen vinden plaats in onze oefenruimte aan de Prins Hendrikstraat in Meppel. U kunt zich voor deze activiteiten opgeven via de mail; tiggel58@gmail.com telefonisch bij Yentl 06 15286053 of Marie 06 87242108 Voor meer informatie kijk op onze site www.kindercircus-okidoki.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 1
Goede doelen mogen samen € 2000 verdelen

DE WIJK - De opkomst bij de Nieuwjaarsduik van de Antrappers was ook dit jaar weer groot. Met een straf windje erbij was het best wel fris. Maar daar hadden de vele bikkels uit De Wijk en IJhorst geen boodschap aan, zij sprongen klokslag 14.00 uur gewoon in de Reest. Het was inmiddels de vijftiende keer dat deze duik plaats vond. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de duik naar een tweetal goede doelen in De Wijk en IJhorst.Ga door met lezen van "Frisse Nieuwjaarsduik in de Reest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 1
RUINERWOLD - Twee slagwerkers, een klarinettist, altviolist, cellist, harpist, fluitist, zangeres en een dirigent, samen ensemble Pollux, komen op 20 januari met hun spetterende programma “Folksongs” naar Ruinerwold voor het nieuwjaarsconcert van de Markiezin van Drenthe.Ga door met lezen van "De Markiezin van Drenthe presenteert: Folksongs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 1
DRENTHE - De brandweer in Drenthe heeft afgelopen nacht zo'n 130 keer moeten uitrukken. Daarmee spreekt de Veiligheidsregio Drenthe van een relatief rustige oudejaarsnacht. Aan de Jan Vermeerstraat in Meppel ontstond brand in een aanbouw van een woning, mogelijk door vuurwerk.

Ga door met lezen van "Rustige jaarwisseling Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 1
KOEKANGE - Op 10 juni is het zover de eerste editie van Loop Rondje Koekange zal dan van start gaan. Loop Rondje Koekange is een initiatief van BEEsports.nl en Christina Tijmens. Koekange was een van de weinige dorpen van Gemeente De Wolden waar nog geen hardloopwedstrijd werd georganiseerd. Een gat om op te vullen, dus gebrainstormd en hier het resultaat.

Ga door met lezen van "Loop Rondje Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 1
IJHORST - Op maandag 7 januari 2019 heeft Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” Rinus Goutbeek uitgenodigd om een presentatie te geven. Aanvang om 20.00 uur bij KroKoMultiPunt, Heerenweg 42 in IJhorst. Goutbeek geeft een presentatie over de ontwikkelingen in het Staphorster Veld. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom bij KroKo MultiPunt.

Geplaatst door B S

Tweet This!